jockeymupparna.blogg.se

~ Cornelia Hartsmar ~ My racing adventure! ~

Tråkig fredag!

När jag kom hem från skolan hade jag inget att göra så jag bakade kladdkaka, blev faktiskt den bästa jag gjort! ;)
Men istället för en rund vanlig tråkig så tryckte jag ut hjärtan med pepparkaksformar så vi hade en lagom stor form. Den får inte vara för stor för då orkar man kanske inte äta den..
Men innan vi åt den så åt vi sushi som vi köpte nere i byn här vi bor på My Sushi.
Det är jättegott där och vi brukar bara ära macirullar med crabstick, gurka och avokado. Sen nu tog vi andra som jag inte vet vad dem heter men det är ris sen crabstick på och en bit sjögräs runt, vi toh också såna med avakado på.
Sjukt gott! :D

Men ja innan vi åt så gjorde jag matteläxa.. Jippi! :(
Efter det åt vi då ja och sen satte vi oss framför tvn och åt min kladdkaka som sagt. Så ja det var min tråkiga fredag och ja just det, pappa har kommit på en design nu. Själv tycket jag inte det låter jättefint när han beskrev det men vi får väl se! ;)
Nu ska jag sova sen upp tidigt till stallet imorgon och på söndag ska jag rida araben!
So excited! :D

Härlig känsla!

Ja när pappa kom hem från jobbet så körde han mig till Fame. När jag kom upp mötte jag Sofie för hon skulle vara där idag och hjälpa mig! :) Så kunde hon hjälpa mig lite med ridningen och jag slapp mocka! ^^
Det var synd att det var så mörkt annars hade jag fått sånna perfekta bilder när jag galopperade i snön! Asså den känslan, man bara flyger fram av hennes stora steg! :D Sen såg hon helt vild ut resten av passet och tittade överallt. Men lite då och då gick hon riktigt fint på en volt på fältet!
Men det roligaste var på väg hem för Sofies pappa hämtade oss med traktorn! ;)Men sen när vi kom hem till Sofie bytade han till den vanliga bilen så körde dem mig hem! :)
Det vat lite trångt i traktorn så jag fick sitta i Sofies knä och när det skumpade slog jag huvudet i fönstret haha men jag hade hjälmen på mig sen jag red och det var väl tur det! ^^
Men ja det var första gången i mitt liv som jag åkte traktor! ;)
Här är en gammal bild på Fame när vi var ute på promenad!

Nu startar det snart!

Eller ja snart och snart men som jag har saknat det!
Jag har fortfarande ingen bra design men vi har börjat med små detaljer men det är inget ni ser utan till mig så jag bättre kan se hur många som har varit inne här på bloggen! :)
Men tillbaka till galoppen. Här är en text som jag läste och blev lite glad över att läsa på svenskgalopps hemsida om ponnygaloppen så nu satsar vi på högsta poäng i allt! ^^ Även om det inte kommer hända men vi kör på hårt ändå! :)
 
Länken till texten som står nedan!

Det blir det tredje året i rad som Stefan och Dalva sponsrar ponnygaloppen. Förutom fina hederspriser, segertäcken, resebidrag och bidrag till funktionärer har paret även sponsrat med en egen ponnygaloppserie, Dalva De Oliveira Ponnyserie där de bästa i varje kategori totalt genom serien fått prispengar.

-I år har vi ett nytt upplägg där serien Dalva Classic rids i fyra avdelningar. SM på Strömsholm, Derbyt på Jägersro, Dalva Cup och Dalva Sprint på Täby Galopp. På dessa tävlingar samlar deltagarna poäng och de bästa i varje kategori får prispengar. Dessutom kommer vi att ha en stilpristävling  på andra tävlingsdagar i Dalva Cup där de bästa i kategori C och D får gå en helgkurs på British Racing School och de mindre ryttarna i kategori A och B får en utbildningshelg för Bernita Hedman på Täby Galopps Ponnyridskola, berättar Cecilia Gråberg som arbetar med ponnygaloppen.

-Jag är mycket glad att vår satsning i Sverige har gett resultat, ungdomarna är vår framtid!, säger Stefan Friborg som passar på att bjuda in intresserade ungdomar till hans lounge på The Royal Ascot Meeting i England där Friborgs kommer att ha starthästar. Om någon ändå hade tänkt åka dit och titta på de fantastiska löpen är de varmt välkomna upp till oss, avslutar Stefan.

Torbjörn Westöö, VD på Svensk Galopp är givetvis mycket glad för att samarbetet med Stefan Friborg och Dalva De Oliveira fortsätter.

-Vi är mycket tacksamma över deras generösa satsning på våra duktiga ungdomar. Det nya upplägget låter spännande och vi hoppas att ponnygaloppen fortsätter att växa, säger Torbjörn Westöö.

 

Vild men vit!

Ja jag har nog aldrig sett henne så vit efter hon varit ute i hagen! ;)
Jag åkte till stallet så fort pappa kom hem så han kunde köra mig sen när jag var där så mockade jag och sånt först och sen fixade jag till Fame sp skrittade jag en liten runda. När det är såhär kalt så allting fryser så brukar vi rida på ett fält för då förstörs det inte men där var helt mycket snö och jättejobbigt att gå i så jag red ut istället och fyfan vad hon var pigg. Eftersom det var halt på vissa ställen så ville jag inte trava där och tillslut kunde jag inte hålla emot henne så jag hoppade av ocg gick med henne hem. Hon verkligen drog mig igonom snön för hon ville verkligen inte skritta hem och när hon lungnat sig lite så jag går brevid henne igen så springer hon iväg! ;) 
Så det blev nästan som att vara ute med sin hund! ^^
Men söt var hon för hon tittade överallt och hittade alla små spöken som fanns! 
Det var synd att hon var så vild annars hade jag fått världens gulligaste foto varje gång hon stanade och såg ågot läskigt! -.-
 

Längtan!

Ja asså ridningen gick ganska bra inte så bra so m den brukat men det kändes inte dåligt iallafall. Men ja på söndag så ska jag till Blentarp och prova en häst, en arab som är 4 år och d-ponny då. Vi har inte bestämt tid än men det gör vi i veckan. Jag längtar jättemycket för Kiras ägare fick ett erbjudande om den men hon hade inte tid för så många hästar oå en gång tror kag det var så ho sa att hon tror jag komner tycka om honom! :)Men jag vill självklart fortsätta rida Kira så ja ska antagligen träna denna en tag innan vi ger oss ut på tävlingar för den hade typ inte fått all träning den behövde eller nånting sånt i den stilen.Så ja det är typ det ända jag tjatar om i skolan. ;)Förresten om 135 dagar lämnar vi Sverige och sticker till USA, till Texas igen. Nästa gång vi åker kommer vi inte tillbaka! :D LÄNGTAR!!!
Alla bilder är tagna från deras hemsida på arabwn som heter Emir Hajati. Tror det stavas så..
http://www.ewetzarabians.com

 

Emporia med familj!

Var på Emporia idag kom precis hem. Jag var där med min familj, det är så bra för då slipper jag betala något själv! ^^
Men ja det blev inte så mycket.
En vinröd kofta, strumpor och bh.

Sen blev det en smoothie med blåbär banan och jordgubbar.

Myskväll!

Ja pappa körde mig till ica så jag var där typ 20.30 så gick jag och mötte Olivia och Emilia som kom skrikandes på en cykel! ;)
Men när dem låst cyklen gick vi in och köpte bär till våra smoothies för vi skulle inte vara onyttiga men det blev ändå en påse nallar, en påse sura nappar och tre stycken packet med runda grejer, jag vet inte vad dem heter! ;) Ja och en läsk fat den drack vi inte för det blev så mycket smoothie!
När vi kom hem till Emilia så fixade vi allt och valde en film som jag inte vet vad den heter men den vr bra! :)
Felicia skulle ju också komma men hon hann inte.. :(
 

Så jävla sant!

Hittade denna artikeln idag, det var någon som hade delat den på Facebook och jag måste bara hålla med. Det nya betygssystemet är skit. Som han säger är det jättesvårt att ha kvar sitt A t.ex för minsta lilla fel du gör så du får ett E så sänker du ditt betyg till typ C eller D och det ska man inte kunna göra för o man är jätteduktig i allt och får A på allt men man kanske har en dålig dag så man inte klarar ett prov ordentligt och då får ett E så slutarman på D säger vi. Tycker ni det är rätt? För det tycker verkligen inte jag!
 
→ Här är artikeln som jag läste! ←
 

Tjejkväll!

Jag har precis kommit hem från Emilia vi hade tjejkväll. Felicia skulle komma men hob hann inte! :( Så det blev jag, Olivia och såklart Emilia eftersom vi var hemma hos henne! ;)
Bilder och annat kommer imorgon när mina ögon inte svider så trött jag är! :p

Fika med bästa!

Idag efter skolan gick jag och fikade med dem bästa personerna!
Det var jag, Emilia, Felicia, Linnéa, Olivia och Victoria! :)
Emilia är tyvärr inte med på bilden för hon tar den på oss! :(
Men hon ska egentligen sitta brevid Felicia och Linnéa så vi låtsas att där sitter en vacker Emilia med en rolig min för bilden är verkligen inte seriös haha! ;)

Nu har jag duschat och ska gå och lägga mig så vi ses väl imorgon, godnatt folket! :*



Pallar inte!!

Jippi jag hör nästan ingenting, min tunga är svulen tillsammans med min hals och jag kan inte andas genom näsan!
Jag orkar inte gå till skolan..
Men jag måste mina kompisar behöver mig!




Hahaha vilka kompisar! ;)

Nej men jag pallar inte missa massa grejer så jag måste slösa min tid på det hemma.. :/ Så jag får väl gå dit jag slipper iallafall min lärare för han e någonstans så han har varit borta i snart 3-4 veckar så jag får passa på att gå till skolan när vi har vikarie! ^^

Har börjat nörda ett nytt spel också det heter gissa färgen eller nåt sånt.
Det är olika loggar till t.ex olika företag så ska man färglägga dem och jag råkade ta bort det så jag fick börja om från början! :(

Underbara ponny!

Ja imorgon kl 11.00 eller 14.00, det kommer jag faktiskt inte ihåg. Men någon av tiderna såg jag Fame för första gången och ca 10 minuter senare red jag henne. Jag kommer fortfarande ihåg det, det är helt sjukt alla små detaljer att pappa t.ex. blev biten av den andra hästen i stallet där och att jag hade trott att hon skulle vara en sån seg ponny eftersom hon var eller ja är så gammal sen bara sprang hon iväg allt vad hon kunde men sen tog det stopp så vi fick vända för där var is över hela vägen! ;)Herregud ja jag orkar inte skriva allt men jag kommer nog aldrig glöma den känslan när man rider på en 29 år gammal ponny och hon bara springer iväg från en! ^^Men eftersom jag har henne på tisdagar nu och inte onsdagar så fick hon en morot idag. För jag har typ inga pengar så hon kan få något gått på torsdag med istället för någon sak. Jag hade egentligen tänkt ta en mysig tur ute men såklsrt ska vädret vara skit och det känns som att jag ska dö eller att mitt huvud ska sprängas för jag är superförkyld, har ont i halsen och så huvudet och då blir jag automatiskt trött och orkar ingenting men jag slipper feber! Så jag red inte men hon fick en ordentlig borstning! :D

Bomövning på volt!

Ja idag ska vi ha bomövningar på volt och vi ska ha vikarie eller vad man ska säga för vår ordinarie tränare är sjuk! :(
Så snart hämtar Emelie mig så får vi se vilken pålle jag ska rida! ;)

Snöboll!

Ja vi var hembjudna till Nina igår så då gick vi ut och bestämde att vi skulle göra Sveriges största snögubbe.
Men vi fick ge upp för vi kan inte lyfta upp så snöbollar på varandra så vi tänkte ringa brandkåren haha ne men vi känner en som jobbar där så han kunde kanske hjälpa till! ;)
Men den fastnade på en platt sida igår så nu ska vi hem till den igen och försöka få in den i Ninas trädgård! ^^

Vi jar precis varit på oxiebadet och där var bpgon läskig unge som bara följde efter oss hela tiden och simmade under madrasserna vi satt på och sånt... När vi skulle äta följde han med in till den lilla bassängen och simade runt oss där. Sen hade han såna mörka simglasögon så jan bara simmade under vattnet runt oss så tillslut puttade jag till honom under vattnet och frågade vad fan han hållet på med! :p





Här är dem!

Japp här är Familjen Snö! ;)


Familjen snö!

Ja jag har ingen bild utan det kommer imorgon när dwt är ljust men idag efter skolan hade jag jättetråkigt så jag följde med min syster ut i snön och vi gjorde en jättefin snögubbefamilj så jävla sexiga blev dem med hår och allt! ;)

Sen har jag kanske bestämt mig för att skaffa såna byggda naglar för två tjejer i min klass bygger skitsnygga naglar men jag ska gå till Emilia hon bygger på sig själv och dem hon har i skolan är så jävla grymma och ja det är Felicias också. :D
Egentligen borde dem slå ihopa och göra det tillsammans som ett eget litet företag! ;) Men det är ju bara vad kag tycker! :)

Snö och stallet!

Jadå hella dagen idag har det snöat och som jag sa så regnade den förra snön bort så vi får se hur långt denna håller! ;) Ja min dag börade med att jag hade 5 min på mig att cykla till skolan och såklart började det snöa + motvind men eftersom jag hade bråttom så tog jag min cykel. Den ända gången ja tar min cykel på denna veckan för jag ville inte cykla hem om det började snöa när jag var i skolan, men såklart då den ända dagen när jag cyklar så börjar det snöa som fan.. Men jag kom hem! :) Och ja jag hann till skolan med 2 min så jag var där 07.58! ;)
 
Sen då när jag kom hem fixade jag mat sen väntade jag på pappa så han kunde köra mig till stallet. Jag hade egentligen tänkt cykla och få lite motion idag men nejdå såklart inte! ^^
Så jag red inte utan jag gick bara till gårdens brevlåda och tillbka. Det ligger kanske 50 meter dit sen tillbaka så en runda på ca 100 m gick jag med henne och bara på den lilla biten fick hon is/snö stylter, eftersom det mest var slask där bilarna kör så pacade det sig som is under hennes hovar. Dem blev ju inte så höga men det blir ändå halt för henne att gå på betong golvet i stallet. :/ 
Så när jag fått bort all is och snö så mockade jag gav henne mat sen körde pappa hem mig igen. Sofie ska hjälpa mig hur man sätter på broddar så kan jag rida i sånt här väder med! :) Jag kan ta av broddarna men jag får inte på dem! -.-
 
 

Första häxan! Läxan*

Ja första läxan nu efter lovet jippi! Fast det var bara typ 11 engelskaglosor så inte så farligt men det är ändå skittråkigt! ^^

Jag är fortfarande öppen på förslag på designen till bloggen. Har har fått något sms men det har inte riktigt varit hur det ska se ut utan bara att jag kan göra i vår och sommar tema. Men tack för det ändå! :)
Haha här bjuder jag på en bild jag precis gjorde på min kompis Carmina, jag har alltid tyckt det är något med henne och nu fattade jag!! :p

2 år om 8 dagar!

Ja rubriken kanske e lite konstig men om 8 dagar har jag haft Fame i exakt 2 år! :) Asså fattar inte hur snabbt det har gått! -.-
Den 20 Januari 2012 fick jag ett meddelande på Facebook från Sofie om att hon behövde hjälp med sin ponny.Så vi bestämde att jag skulle komma och provrida henne på söndagen den 22 Januari.

Sen dess har jag ridit henne två till tre gånger i veckan, jag har cyklat ut i snöstorm bara för att borsta och fixa med henne.

Det första mamma sa var att jag inte skulle fästa mig vid henne eftersom hon var så gammal men hur lätt är det? Bara efter första veckan var hon min lilla bebis! ;) 

Alla säger "oj har inte du haft Fame helt länge nu? Hon är ju jättegammal!" Haha ja vi satsar på rekord för Sveriges äldsta häst/ponny! ^^


När man ska rida ut en runda är hon jätteseg och beter sig som en riktig sur tant men på väg hem är det inga problem då springer hon allt hon orkar och trippar och håller på man kan inte stå stilla i 2 sekunder utan att hon slänger sig i diket! Hon har nog aldrig gjort något dumt med mig hon har bockat två gånger en gång när hon var glad för hon hade varit halt i två veckor så hon hade inte får bli av med sin energi! ;) Men också en gång när hon blev rädd för en fasan. :/

Men efter två år har jag bara ramlat av en gång och det var när jag försökte göra jorden-runt i skritt och när jag satt baklänges var där något farligt i buskarna utanför paddocken så det blev ett fint magplask i sanden! :D

 
 
 

Headern är färdig!

Ja nu är min nya Header klar men ni får vänta och se på den när allt annat bytas! ;)
Jag tänkte ha en rullande header så denna bilden jag gjort nu är starten när man kommer in på sidan men sen byttar den bild lite då och då med någon snygg övergång men själva designen hur jag vill ha t.ex. spalten som är till höger just nu där det står lite om mig och mina olika inlägg, kategorier ja allt sånt vet jag inte var det ska vara och hur det ska se ut när jag publicerar inlägg och sånt ja allt ska ändras. När jag kommit på design så hittar vi någon snygg färg samtidigt! :)
Bjuder på den fin bilder haha! Ca. 1 år sen tog min kusin den! ^^

Slöö!

Ja jag hade hunnit vara i stallet och varit hemma nu vid detta Laget men jag är slö och orkar inte cykla för det är kalt och halt på några ställen. Så nu sitter jag och kollar på Wildfire och hoppas på att pappa snart kommer hem med bilen för den lämnades på verkstan imorse! :/
Annars får kag cykla i mörkret istället och om kag är snäll kanske mamma eller pappa vill ha lite motion! ;)


En glad liten ponny!

Ja det var första lektionen nu efter lovet och jag red Fonzie. Det var skönt att få en häst som inte är så pigg första gången innan man har kommit igång igen. Fast jag rider ju Fame men henne känner jag så bra och jag rider inte lektion med henne så det räknas inte! ;)

Men jag tyckte det gick hyfsat bra utom att jag glömde knäppa hjälmen innan jag satt upp! ^^ Han var väldigt glad eller han tyckte nog om några ston som var där inne i ridhuset för så fort jag kom bakom Grace t.ex. så försökte han springa efter henne och jagade henne sen när han gick först eller när han gick bakom en valack så var han lite seg! ;)

Här kommer två bilder på honom från ridlägret i somras när Thea hoppade honom! :)



Äntligen snö!!!!

Aahh!! Jag klagade ju på att det aldrig sböade och sen så bara snöade det idag! :D Fast ikväll ska det regna bort igen jippi!! :/


Nu kör vi!

Nu äter jag sen får vi rida bort det igen haha! ^^


Sista dagen på lovet!

Buuhuu det är sista dagen på lovet idag! :(
Imorgon är det måndag, det betyder att det är skola igen efter 3 veckor men också att ridningen börjar igen! :)
Blää på skolan!!
Här är bild på lite av de jag köpte. En T-shirt från only. Ett par mjukisbraxor från H&M. En tröja från Cubus och en kräm från Sephora. Sen köpte vi mat och godis och sånt och lite stuff från Gina Tricot.
 
 

Saknar tävlingstiderna!

Fan vad jag saknar alla tävlingar! Kan inte bara vintern vara slu! På köpet har vi inte äns fått någon snö här nere i skåne bara regn eller blåst hella tiden! Skitvinter! :(
 
 

Nu har jag bestämt mig!

Ja nu har jag bestämt att denna bloggen ska göras om helt. Både innehållet och själva designen.
Men eftersom pappa hjälper mig med designen så kanske det kommer ta lite längre tid.
Först måste jag också komma på en design som han kan göra så då kommer det ta ännu längre tid. ;)
Innehållet ändras sammtidigt som designen ändras. Jag hade då tänkt att denna bloggen bara skulle handla om hästar och ingenting om mitt andra liv utan hästar. Men mesta av tiden ska jag försöka skriva mer om galopp.
Inte bara när jag har tävlat utan om andras tävlingar, hur det gick för alla i loppet och jag ska bli bättre på sporten själv så jag kan ge något tips som kag själv har haft nytta av.
Så i Mars någon gång kommer den vara helt klar. Men skriv gärna idéer på designer antingen kommentera eller skriv på kik/sms! :) Tack!

#Pissregn

Pappa körde mig till Fame efter lunch och när jag kom dit var hästarna inne så jag slapp gå ner i den leriga hagen! -.-

Jag försökte vänta tills det slutade regna men till slut regnade det bara mer och mer så jag red ut! :)

Hon var väldigt svullen i benen eftersom hon bara stått inne hela dagen så jag lindade hennes ben sen på med sadel oxh träns och ut i regnet!



Skitväder!

Ja för det första glömde jag ta bilder oå allt jag köpte och för det andra har det varit världens tråkigaste dag! Det har regnat nästan hela dagen så jag kunde inte cyköa till stallet utan väntade tills mamma kom hem och när hon kom hem så regnade det inte så då tog jag ju inga regnkläder men sen när vi kom till stallet så ösregnade det men precis innan det värata hann jag ta in Fame som stog i världens kladdigaste och mörkaste hagen så kag var nära på att trilla flera gånger. Men vi kom in i stallet. Fast vi var blöta och leriga, och Fame stod och skakade för hon frös så av med det blöta täcket sen på med ett fleecetäcke och ett varmt stalltäcke över. Så torkade jag hennes hals och man med en handduk.

Medand hon blev varm blandade jag lite mat och gav henne hö så hon kunde vara tyst. Hon kan inte stå i stall själv så bra utan att jag blir döv! ;)
Men det var skönt att bli kliad i örat! ^^


Mycket pengar betyder mycket shopping

Ja allt jag köpte kommer ut sen. Vi tog iallafall tåget in vid 11 och skulle åka hem tre men om vi stannade där till 5 blev vi körda hem så i typ 40 min satt vi bara i en soffa! ^^ Såklart så åt vi på Yogiboost också. Men innan det åt vi lunch och då skulle jag och Natalie dela på den jag och Pappa åt sist den med bacon och pannkakor och sånt men den var slut... hur nu de kan va slut för det var fler pannkaksrätter som inte var slut. Så vi tog suchi istället! :)
 

Mot Emporia imorgon sen Fame!

Ja imorgon ska jag åka till Emporia och hade ingen att åka med så Natalie fick följa med sen skulle Nina dit med sin syster och Sandra men det blev inget så dem åker med oss. Sen ska jag cykla till Fame för mamma har bilen... :(

Cyklade till stallet!

Rumt 11 idag cyklade jag till Fame och jag hade motvind hela vägen så jag var framme typ halv 12. När jag kom fram så hade staketet på baksidan av hagen gått sönder så det låg ner på marken.. Men dem hade släppt hästarna i hagen brevid utom Fame hon stod i den söndriga hagen men hon håller sig brevid dem andra hästarna så det gör inte så mycket.

Jag red en liten runda barbacka! :)



Vanningen med Nina!

Ja kl 1 åkte jag, Natalie, Nina och Ellen till Vanningen med deras pappa. Det var jättekul fast mesta av tiden var vi ovanför vattnet för vi åkte bara rutschkanan hela tiden! ^^

Vi försökte slå rekordet som var 6.12 sekunder men det närmsta vi kom var 6.20 ;)
Sen kom där nån vuxen och gjorde rekordet till 4.40. Då gav vi upp och skulle se den långsamaste tiden vi kunde ta så vi åkte så långsamt så Nina fastnade i den, det såg inte jag så jag åkte rakt på henne. Sen var det nära på att jag fastnade istället! :p
När vi åkte tillsammans långsamt tog det 22 sekunder medans alla andra åkte på 7-9 sekunder! ^^

Dumma telefon!

Ja min telefon "rättar" mina ord jättefint.. Hmm nej jag vet att jag stavat fel på jättemycket men sån är litet speciellt på Minecraft! Fast nu fick jag det rätt! ;)
Jag skriver ju på min telefon och på deras app kan man inte gå in och redigera om man skrivit något fel så kag måste logga in på datorn och om kl är 01.00 som nu så orkar jag inte ta upp min dator och då får det vara fel. När jag läste igenom texten efter jag publicerat det så såg jag också att det stod ljupa men det stavas med D, djupa.! ;) Oppsi!
Imorgon ska jag med Nina till Vanningen och bada!! :D

Sleepover!!

Sover hos Nina och Natalie sover med Ellen, Ninas syster. Så nu ska vi spela Mainecraft och sen kanske vi kan sova! ;)
Just nu är vi inne på creative och har byggt ett tivoli med 6 berg-och-dalbana och en vattenbana. Sen byggde vi ett badhus med två pooler en till barn och en ljupare. Den ljupare fick en trampolin och en rutschkana och till den lilla poolen en mindre rutschkana.
Sen har vi byggt ett litet hotell med 5 våningar av guld.
Några små hus i en by och nu ska vi bygga ett zoo!! Woohoo!! :p



Nördardag!

Nördade Maincraft hela dagen idag med Nina. Vid lunch gjorde vi omelett med bacon ost svamp och tomat i. Sen passade vi hennes lillebror lite. Men vi sitter iallafall inte som killarna i klassen framför datorn hela dagen i ett nörkt rum med chips och läsk! ^^
För jag har ingen dator jag kan ladda ner det på så har min surfplatta. Eller ja jag har skoldatorn men det suger!!
Nu ska jag sova och om en vecka och tre dagar är det skola! :'(

Bra dag idag!

Dagen började bra idag. Vaknade vid 11 och 20 över ca kom pappa in med äggröra och bacon till mig i sängen! ^^
Jag och min syster nördar mainkraft så det satt jag och spela till två ungefär efter jag kollat klart på Wildfire.

När jag fixat mig cyklade jag hem till Nina (min lärare i mainkraft! ) ;) och åt plättar. Sen spelade vi och hon visade mig nya saker men när man susttit så en hel dag får man helt ont i nacken så då hoppade vi i deras bubbelpool! :D
På bilden ser vi lite dumma ut för vi har mössa på oss och håret i den för att inte det skulle bli blött för då fryser man som fan!




Raketer

Ja inga bra bilder för jag filmade bara snabbt eftersom det var då kallt! Men Kajsa tog lite bättre foto på allt med sin system kamera. Så jag får ta dem från henne sen! ;)




RSS 2.0