jockeymupparna.blogg.se

~ Cornelia Hartsmar ~ My racing adventure! ~

Sova med Amanda!

Har varit med Amanda och Johanna hela dagen igår och sen sov Amanda hemma hos mig. Vi skulle egentligen sova i tält men det regnade hela dagen så vi kunde inte göra det. Nu på morgonen kom min syster med frukost till oss, då mina dagar har varit helt perfa! :D




Uterit med Anny!

Fick rida Lotta idag som är en av hästarna i Annys stall. Anny red sin Znajder så vi red ut med dem in till Svedala och runt där lite. Lotta är typ lite mer än 4 år något sånt och hon gör absolut ingenting. Det susade förbi en skramlande sopbil och hon rörde inte sig ur fläcken. Så ja Anny har gjort ett bra jobb med inridningen! :D
Efter vi ridit körde Anny hem till henne med mig bakom på sin moppe så vi kunde bada! :D

Vattenskal!

Badat halva dagen med Emelie och i slutet av dagen kom Alicia också! :D

Jul. 27, 2014

Vi har en liten lekstuga i vår trädgård som vi inte har målat på hela tiden vi bott här. Så vi kan ju bara säga att man nästan inte såg vilken färg den hade. Så idag har jag och Natalie tvättat den och skrapat av gammal färg, imorgon ska vi måla den gul som den egentligen ska vara. Sen ska Amanda och jag fixa insidan till en liten ministudio där vi ska filma våra videos till vår youtubekanal Amanda&Co.

Bilder på Zoey!

Här är lite bilder på Zoey när hon hälsade på idag.
 
 
 

Bildbomb från jägersro igår!

Var på jägersro med Matilda och fotade luncgaloppen igår. Alla orginal bilderna till dessa och lite fler ligger på min facebook. 
 

Helt seriöst!

Jag är påväg in till jägersro för att fota lunchgaloppen så är bussen 5 min sen. När det väl kommer och jag hoppar på hinner jag precis trycka kortrt mot sen där läsaren innan käringen gasar iväg i 190. Det roliga sen var att hon kör i typ 80 km/h på motorvägen! 

Naglar!

Fixade mina naglar igår när jag inte hade något att göra. Så först tog jag nagelolja för att fixa mina nagelband som fortfarande är helt förstörda. Sen när det torkade så filade jag mina naglar och satte på lösnaglar. Mina egna naglar knäcks jättelätt och ser för jävliga ut! ;)
Så när alla naglar var på filade jag ner dem i normal längd sen målade jag dem. Tumme och långfinger i rosa och resten mintgröna. På ringfingret sitter där en liten rosa blomma bara för att det var kul!



Stranden!

Har glömt skriva om stranden. Åkte dit med Olivia i måndags, till Falsterbo. Det var jättekul för der blåste extra mycket så vågorna var skitstora!
Vi gick så långt ut vi kunde så vi precis bottnade sen väntade vi på vågorna! ;)

Vi köpte glass och godis från piratbåten sen ner i vattnet igen! ;)
Vi skulle bygga sandslott men hade inga grejer till det så blev inget. Sen skulle vi simma till en flyttande studsmatta, eller vi tror det var det. Men vi hann inte för vi glömde bort det. :(
Tog bilder och skicka på snap men glömde spara dem så blir inga bilder tyvärr! :(

Fame!

Var hos Fame igår och var med Emelie hos Balder idag. Eller ja dem står i samma sommarhage men jag red inte Fame idag. Ridturen igår gick inte som jag tänkt mig för i 5 minuter stog vi helt stilla för hon vägrade gå men tillslut gav hon upp. Det brukar sluta med att jag får hoppa av henne och gå några steg sen hoppa upp och hoppas på att hon fortsätter framåt. Så vi har gjort framsteg för nu behöver jag ju inte hoppa av.

Bästa dagen!

Hade en underbar dag igår med Matilda och Anny.
Jag mötte Matilda på tågstationen sen åkte vi tåg till emporia och mötte upp Anny där. Vi gick i massa affärer och jag handlade en vit kofta, godis och frozen yoghurt.
Anny har handlat slut på sina pengar när hon var på Falsterbo horse show så hon handlade bara smothie en macka och godis. Matilda handlade en kaka, frozen yoghurt och fodral till sina kuddar.





Trött!

Är jättetrött just nu så ska bara hoppa ner i min säng och kolla på min serie. Allt om dagen kommer imorgon och massa fina bilder på mig, Matilda och Anny från emporia idag! ;)

Häst i Svedala!

Anny kom precis och hälsade på med Znajder. Hon ringde när hon stod utanför mitt hus för hon hade ringt och frågat om jag var hemma. Så stod hon där med sin häst! ;)
Så hon red runt lite i Svedla och jag cyklade sen fick jag hoppa upp sista biten hem! Som jag saknat hästdoften!!

Jävla tid!

Somnade halv 5 igår eller ja imorse och vaknade vid halv ett så runt halv 3 kom Olivia hem till mig så hon fick sin present och sen satt vi och spelade hay day och snackade! ^^
En stund senare kom Nina hit och då visade hon att minecraft har uppdaterats på surfplattan så det ser nästan likadant ut som på datorn så vi satt och spelade det. Sen gjorde jag en haul på allt jag köpt i texas.
Jag ska redigera den imorgon så om jag hinner så lägger jag upp den då också. På vår youtube kanal @amanda&Co.
På onsdag ska jag träffa Sofie hos Fame för hon har blivit sjuk i sitt knä så Sofie ska vissa mig det så kan kanske inte rida. Om jag får rida henne så måste jag vara jätteförsiktig.

Hemma!

Vi kom hem igår kl halv 7 ca. När vi packat upp allt så träffade jag Amanda så hon fick sin present. Sen gick vi till sommarrocken för att säga hej till Linnéa och Olivia. Olivia ska få sin present på måndag och Linnéa vet jag inte. När vi sagt hej till dem så gick jag och Amanda hem till henne. Sen vid 11 cyklade jag hem.
Idag har jag varit på sommarrocken med många och det var jättekul. Imorgon ska jag träffa Nina och på måndag Olivia om inget ändras. Sen måste jag till stallet och träffa Fame!

Vill inte lämna!

Imorgon kl 8 på kvällen åker vi hem igen. Jag vill inte hem men det ska ända vara skönt att komma hem till allt och alla. Jag kommer sakna bilarna och vägarna här för det är inte alls som i Sverige. Jag kommer sakna alla trevliga människor här som inte finns i Sverige. Men det jag kommer sakna mest är nog våra kompisar vi har bott hos och alla deras hundar. Sa precis mitt sista Godnatt till deras son Benjamin. Så dryg han har varit men kommer ända sakna hans tjatade om allt! ;)
Men jag ska få komma hem till min bebis Fame och få rida galopp på Kira igen och träffa mina kompisar. Så lite längtar man ju till men det är inte mycket.

Pengarna är slut!

Köpte en stickad kofta i Ralph Lauren som är nerpackad så har ingen bild sen en klänning i Trixxi. Allt det köpte jag på Macy's.
Två väskor från Ross. En handväska i Tommy Hilfiger och en ny skolväska i Braciano.
 Trosor från Pink och då fick man en mugg med en hund sen ett nattlinne och två shorts från Victoria Secret. 

Inget roligt!

Nu dem sista dagarna har vi inte gjort något kul bara handlat det sista och varit vid poolen. Så kommer nog inte skriva så mycket.
På torsdag kväll åker vi hem och då kan jag äntligen få träffa alla jag saknat och Amanda, Olivia och Linnéa kan få sina presenter! :D
Nu ska jag och natalie titta på film, finns typ inga kvar för vi har tittat på film varje kväll! ;)

Happy 4th of July!

Igår var det 4.e juli, USA's nationaldag så det skulle vi fira med att åka till en rodeo men det blev inget. Så vi åkte till old town spring eller vad det hette. Så där köpte jag fyra böcker från en serie, Diary of a Wimpy Kid heter serien. Sen kom vi till en godisaffär där dem sålde lakrits och såå glad jag blev då. För här säljer dem typ inget lakris och det lilla dem säljer är sötlakris som inte är gott. Sen åt vi. Jag tog en salad som var lite större än vad jag tänkt mig så mamma delade med mig för hon hade inte beställt något. På kvällen smällde vi raketer och åt paj som vi tagit med från paj stället.

Paj!

I torsdags åkte vi två timmar till en restaurang för att äta världens godaste paj! Vägen dit och hem stannade vi i lite hästaffärer så nu har jag och Natalie vars ett lasso. Hon har ett rosa och jag ett grönt. Sen i nästa affär köpte vi ett litet kohuvud som man ska fånga med lassot. Vi e faktiskt riktigt bra! ;)
 

Hemma!

Nu är i hemma från Corpus Christi och har tagit massa foto med system kameran så läget ut bilder och detaljer från datorn när jag hinner lovar inget för imorgon ska vi åka iväg igen till ett paj ställe. Så hela veckan är bokad.

Skjutning!

Mitt inlägg kom aldrig upp igår så..
I söndags var vi och sköt på skjutbanan. Vi hyrde en pistol till pappa sen en revolver till mig och mamma. Sen hade Rikard (han vi bor hos) ett gevär. En DiamondBack AR-15.Jag vågade först inte skjuta men sen kunde jag inte låta bli så när jag sköt så sköt jag en halv låda kulor med revolvern. Det var riktigt kul. Jag fick inte en ända utanför för jag är bäst! ;)Jag träffade dock bara 3 av 7 med geväret. Men det är ju inte det jag ska ha i fickan när någon rånar mig! ;)
Haha nej men superkul och vill gärna göra det igen! :)

RSS 2.0