jockeymupparna.blogg.se

~ Cornelia Hartsmar ~ My racing adventure! ~

Hoppas du vet vem du e!!

Jag har en kompis som alltid finns för mig och alltid hjälper mig! Även om vi har någon svår stund så löser det sig och så kommer vi bara närmare varandra! Jag vill att hon ska veta att jag alltid kommer älska henne och vill absolut inte förlora henne!! Hon är den bästaste personen man kan ha som vänn! Ja jag älskar dig så enormt så det inte går att beskriva du är halva mitt hjärta, luften jag andas och du heter Linnéa Skogh!! Amanda, Olivia och Olivia ni är också otroligt underbara!!!! älskar er alla!! ♥♥♥

Tralalalalla

Jaha idag e det fredag bara så alla vet och ja vi tog ju foto idag och blev väl inte så jättebra men det funkar väl. Han tog liksom 5 bilder sen fick man välja och om berkligen ingen blev bra fick man ta 5 nya! så han var jättesnäll! Nu sitter jag och snappchatar med mun bästa Linnéa som alltid kommer vara den bästa personen i mitt liv!!! och tittar på något konstigt program på tv! ;) ♥

Foto!!

ursäkta förra inlägget jag ska ändra det på datorn sen. Min mobil ändrar orden och så klickar jag på fel bokstav hehe. Jag brukar läsa igenom när jag skriver på mobilen men jag glömde så sorry att det står typ kag istället för jag men jag tror ni fattar ändå. Så imorgon är det iallafall fotodag i skolan skitkul!! Ehm nej! För dem tvingar alltid än att le med tänder och jag har dragit ut en tand så jag kommer ha en stor glugg på fotot.. ^^ men jaja vi får väl se hur det blir, ska iallafall ha på mig en vinröd blus och kanske en vit stickad tröja över men vet inte riktigt än. Ja och jeans såklart. neehh du vet jag ska inte ha några byxor på mig höhöhö.. ;)

Aug. 29, 2013

ja kag kom inte på någon titel så drt fick bli datumet.. hehe men Olivia kunde tyvärr inte komma hit så det får väl bli en annan dag. :) Så ja jag cyklade hem efter skolan tog på mig mjukis och somnade i soffan tills pappa kom hem! ^^ sen körde vi till ica för att köpa halstabletter och nässpray... rolig start på skolan.. Men nu sitter jag och spelar candy crush och kan inte vinna bana 117 har typ hållt på med den i en månad om inte mer bara så ni vet haha!

överraskning!

Ja fick en stor överraskning när min kompis började skrika på mig för att jag sa en sak på skoj.. men jag hoppas hon kan fatta det eftersom jag jar sagt att jag e öedsen jag har sagt förlåt och att jag bara skojade men vet inte om hon fortfarande e sut på mig så dey får vi väl se imorgon! ^^ sen imorgon ska jag nog träffa Olivia från galoppen som jag inte träffat på överlänge!! :)

Fame och Balder!

Efter skolan när Amanda gått hem kom Emelie för att hämta mig så vi kunne åka till stallet! :) Så vi red en liten runda men blev en väldigt kort runda så vi tänkte rida tillbaka och upp på stubben brevid hagarna men såklart finns dem inte där dem har.. ja vad det nu heter så nu kan man inte rida där längre.. :( Så vi skrittade och travade lite och på väg hem skrittade vi och försökte trava men det tog inte lång tid för Fame att komma upp i galopp kan man ju säga så vi körde ett litet mini race upp för en bake upp till hagarna sen skritade vi ut mot en väg och tillbaka så dem kunde lugna ner sig lite efter galoppen! :) Har inga bilder för ja filmade när vi galopperade upp för baken men kan inte lägga ut det här.. Och ja bilder från festen kommer också har inte haft tid att ta över dem från mammas mobil! :)
 

Bajsdag!

Detta var nog den sämsta skoldagen hittills.. Av olika själ sen ska vi ta skolfoto på fredag och jag kommer se ut som en bajs. ursäkta att jag säger bajs till allt ja visa tycker det är jätteomoget.. jag bryr mig inte!! För jag tycker det e omoget när ni springer runt och kallar andra horor och annat så nu var det sagt! ^^ nej men asså blev lite sur på två ganska nära kompisar för dem e lite konstiga och sådär! ^^ så ja det var väl roligt. Jag gjorde en snabb ganska ful bakgrund till min ask om ni ville veta gå in och ställ frågor lite desperat hehe!! Och ja juste efter skolan idag så följde Amanda med mig hem och det var 100 år sen vi va så det var lite skojsigt!
http://ask.fm/Corn3liaa
där har ni den!

Ridstart!

Äntligen har ridningen börjat på Fiedahl igen!! :) Det blev en lite lugnare lektion eftersom det var första dagen och Danny som jag red var det första lektionen på länge så ja han va Fames mage x2! ^^ Danny har nog aldrig varit så lugn på någon lektion haha han var verkligen i sin egna lilla värld men det var ändå ganska skönt att ändå kunna slappna av lite på lektionen, om ni förstår vad jag menar. :) Sen kom det en jätteduktig fotograf, Fredrik som fotade på Jägersro. Han har varit på Fiedahl någon gång innan och fotat så kom han iallafall idag. Jag vet inte om han lägger upp bilderna någonstans eller vad han gör så det kanske kommer bilder men jag vet inte. Det är nog inte dem finaste kläderna jag hade i så fall.. hehe jag liknade nog en liten regnbåge med massor av färg inte det snyggaste tillsammans men va fan jag e i stallet! ;)

mina vita byxor och skarf!


Burlöv Center!

Ja jag och mamma var och handlade lite grejor idag men jag hittar inte några av kläderna på nätet som vi köpt för jag orkade inte fota själv! ^^ Så ni får bara bilder på skorna! Men jag tror ni överlever! Det blev ett par svarta jeans och ett par vita, sen köpte jag en skarf också från cubus. På stadium köpte jag ett par skor och ett par träningbyxor. Sen gick vi till skopunken ^^ för att köpa skor till natalie men blev ett par till mig med! ;)
Cubus har jag inga bilder från!
Stadium!
Skopunkten!
 
 
 
 
 

Fest!!

Igår hade vi fest därför skrev jag inget. Först åkte jag in till jägers för att köpa godis pch en grej på hööks! ^^ Sen hem och duscha för att sen hälsa på gästerna. Bildet på allt kommer imorgon men det var lite country tema i det såklart!! ^^ Pappa stod i två dagar och bara gjorde en stor chiligryta och jag och mamma gjorde american apple pie! :) sen grillade vi majs! Så ja bilderna kommer upp imorgon för dem e på mammas telefon så ska bara lägga in dem på datorn! :)

Malmöfestivalen idag igen!

Fast idag åkte jag in med Linnéa, Olivia, Malin, John och Jonatan. Sen träffade vi några av deras kompisar från Bara, jag kommer inte ihåg vad alla heter tror jag men det var Emma, Paulina (stavning), Sara/Sarah vet inte hur hon stavar sen var det ehm haha sorry jag tappade det helt.. Jo hon hette eller ja heter Julia tror jag.. Förlåt mig om jag stavat fel eller missat någon eller ja skrivit helt fel namn.. ^^ Men dem var jättesnälla iallafall så ja. Vi såg Panda de Panda eller vafan han hette^^ och dem åkte karusell sen gick vi bara runt och tittade och pratade, inte jätteroligt men kul ändä! :) Sen fick jag Saras gossedjur för jag suger på alla sånna spel. Så jävla snäll hon e!! Hoppas jag får träffa dem fler gånger! :)

Malmöfestivalen!

Jadå!! efter skolan idag så följde jag med Nina hem vi tänkta egentligen bada men vi stack in till MF istället. ^^
Efter vi ätit så skaffade vi oss vars en tatuering. Har ingen bild för den siter bak på axeln så lite svårt att ta bild.. ;) Men sen förkänade vi lite mini-donuts och churros! ;) sen gick vi runt jag ville ha en keps men passar verkligen inte bra i dem! ^^ Sen såg jag en jättegammal klasskompis som vi försökte gömma oss för men han såg oss och skrek rakt ut över typ hela torget "Hej Cornelia!!!" och fy fan alla bara stanade upp och tittade på oss! ^^ Sen åkte vi nån karusell och sen åkte vi hem. Roligare än så var det inte.. ;)

Gnäggande, springande ponny

Idag red jag en lite längre runda fast skrittade typ hela tills vi var på väg hem.. Den ponnyn måste ha en gps i sitt huvud för jag red en runda som vi inte ridit på ett år så knappt jag kommer ihåg den.. ^^ Men Fame vet precis när vi är på väg hem då behöver man inget spö på henne för då får hon träffa sin kompis igen ju.. ;) Hon e ändå rätt gulligt när hon springer man har nästan ingen kontroll men det ända hon gör e att springa fortare och fortare samtidigt som hon gnäggar det blir en riktig sånhär sagohäst som typ stegrar varje gång den galopperar iväg asså hur många hästar gör egentligen det? ^^ och glöm inte att dem måste va typ rosa eller blåa hästar! XD Aahh gud! Jag ska önska mig en unicorn när jag fyller år! :D

Tagga brandlarm imorgon!

Haha ja nu ska vi äntligen få ha hemkunskap så vi taggar brandlarmet nu! ^^ Dem första klasserna som hade det förra året var dem första som satte igång det så vi kör väl också på brända pannkakor nudå! :) Och ja idag haha vår grupp av sjuor var nog dem snällaste där. Dem gjorde allt man sa.. När dem var klara med en grej så sa man till dem att dem skulle sätta sig ner och efter 2 sek så satt alla i en rad framför medans andra grupper sprang iväg från varandra och vägrade göra grejor haha! Sen fick vi spela brännboll jippi fast ja jag gjorde så vårt lag vann! ^^ Eller inte.. jag suger verkligen eller ja skuta kan jag göra rätt så okej men springa nädu inte min starka sida precis! fast jag var iallafall med det var massor som vägrade av dem vi spelade mot kanske därför dem förlorade också men sshhyy!! ^^

Lekar till sjuorna!! ^^

Haha omg vi ska göra massor av lekar till sjuorna och jag e fotograf! ^^ Asså dem kommer skämma ut sig totalt och vi kommer bara stå och garva! XD Ja herregud men iallafall så har jag köpt lite nya tröjor och ett par jeans så här kommer bild på det!



Skolstart! :(

Blää så tråkigt det är när man måste ta fram skolväskan och börja fixa med alla grejor! :( så idag var jag, mamma och Emelie på jägersro Emelie skulle ha en ny tröja till imorgon och jag skulle ha tröja, byxor och skor. Det blev vars en tröja, inga byxor och inga skor.. men mamma ska in och köpa skor till mig imorgon för jag har liksom inga gympaskor och det kan vara bra att ha! ^^ Sen när vi kom hem så åkte jag och Emelie till Fame och Balder precis när vi skulle köra så började det såklart regna!! Men har man häst så har man! ;) Har även fixat naglarna till imorgon men blev inget vidare. Jag blev nöjd först men sen förstörde jag dem! ^^ :(



Ojsan!

Glömde ta kort på maten innan jag åt men ni får en efter jag ätit! ;) Grönsakerna lämnar vi kvar! Tog en plankstek Ryggbif! Sen såg vi denna skylten.. Kanske skulle ta en större skylt så man får plats med alla bokstäver.. ;)




Middag!

Ska ut någonstans och äta nu med Emelie!! (och familj)! ^^
 
Här Linnéa! ;)

Reefing!

Omg! idag åkte jag med mamma in till jägersro igen. Men idag fick jag vara min egen chef kan man säga så jag hittade på lite grejor att göra och det gick ju faktiskt ganska bra. Så jag skulle precis ta in en häst från walkern när JR ( ägare av stallet ) frågade ifall jag hade hjälm och väst med mig, när han frågade det stod han med den största hästen i det stallet. Så jag gick och hämtade mina grejor sen slängde han upp mig så fick jag skritta och trava runt lite. Mer kunde jag inte göra både för att jag inte kommer få stopp på honom och för att han hade träningsvärk så när jag yravade haltade han nästan så jag tyckte lite synd om honom! :( Sen var det tillbaka till "mitt jobb" att hänga tvätt, borsta hästar och släppa ut/in hästar. Det är roligare än det låter! ;) Jag jar tyvärr ingen bild på hästen jag red och ja den heter Reefing eller kallas för det. Men jag har bild på min bebis Dolpin's smile och på en häst dem kallar Snäckan tror jag det var. Jag var tvungen att ta lite bilder för detta var nog sista gången på länge som jag är i det stallet för nu börjar skolan igen! Blääää!! :(
Men här kommer en bild på Dolpin sen en när snäckan ligger ner! ^^


stall+stall=mitt liv! fortsättning

ja när vi bakat och gjort lite grejor så skulle jag äta sen körde mamma mig till Fame. Jag har äntligen fått Nina att inte vara rädd för hästar!! Hon gick till och med fram för att klappa araben Liza i hagen brevid Fame! :) så stolt! :') och ja juste när jag var i galoppstallet så fick jag rida westernhästen igen men denna gången med hans riktiga sadel och träns!
Liza längs bort till vänster, fame i mitten och Balder längst till höger!

Stall+stall=mitt liv!

Idag gick jag upp 20 i 7 för att åka med mamma in till jägers så jag var där öite innan 8. Så ja idag var det lite mer att göra än sist och nu vet jag vad jag får göra och inte får göra så, om jag inte har något att göra så vet jag t.ex dem hästarna som jag får borsta utan att ha tänder i ryggen nej men utan att bli typ sparkad eller något liknande. Sen vid 10 tiden var det fika och kl. 1 tog jag bussen hem! :) När jag då kom hem var det snabbt in i duschen sen hem till Nina så jah åt lunch där hemma! :) Så bakade vi chokladmuffins! Alla blev goda utom den understa plåten dem blev brända! :( fortsättning följer....... ^^

Regn.. Regn och vänta.. REGN!

 
Jävla pissväder det varit idag asså! Först på morgonen vaknade jag av att det spöregnade sen vid halv nio vaknade jag igen av ett sms, så vid 09.00 gick jag upp för att Nina skulle komma hem till mig så åt vi frukost. När vi då åt så tittade vi på tv och hoppades att det inte skulle brytas av regnet asså jag skojar inte parkeringen utanför mitt hus var det typ översvämning på och där e ändå brunnar som vattnet skulle rinna ner i men på typ såhär 1 min blev den full! Så man kan ju säga att det har regnat lite idag!.. ;) Men iallafall så tog vi på oss regnkläder tog ut cyklarna när det var uppehåll och hoppades på att det inte skulle börja regna påväg till Fame! :) Jaa vi klarade oss och det var bara lite regn påväg hem så vi tog en stor kopp varm choklad när vi då var hemma med massor av grädde i! ^^ När vi var klara med den och satte oss under en filt i soffan, så tittar vi ut.. Det var tur vi cyklade snabbare sista biten för vi kände hur det började regna mer så vi hann precis in! :)
 

Regn, Åska och en rädd ponny!

Imorse åkte jag in till Jägers men åkte hem lite tidigare än vanligt så när jag kom hem åt jag lunch och efter det så cyklade jag till Fame tillsammans med Natalie. När vi kommit fram och är helt klara så går vi ut till ett stubbfält såklart börjar det regna precis när jag suttit upp! Så vi gick iväg lite längre bort där det var blåare himmel men tillslut började det åska så vi gick tillbaka till stallet men när vi såg att det blixtrade precis över hagarna där dem står så vi ville inte gå dit så vi gick till närmaste gård och stod där tills det värsta hade blåst bort lite så då gick vi till hagarna satte på hennes täcke och satte oss längs huset bredvid så vi slapp det värsta regnet sen när regnet blåst bort packade vi ihop alla grejor och cyklade hem! När vi kommit hem hängde jag upp alla blöta grejor medans Natalie fixade varmchoklad! ;) Så det blev bra tillslut utom att Fame fick typ panik när vi stod på den där gården så hon skalade mig så jag bet hål på min läpp :/

Här är någon bild!

Här kommer några bilder!
Fotograf: Fredrik
 
 
 
 

Tävling på Herkules!

Jag rävlade ju idag på lilla Herkules Bilder kommer imorgon har dem inte på mim telefon! ;) men ja vi tror att han är en a-ponny istället så han fick springa med dem iallafall! Men ja han fattade inte riktigt i starten så när dem andra hade sprungit iväg typ 4, 5 meter så fattade han tillslut att han skulle springa så då sprang han förbi dem andra men det var för stort avstånd till första hästen så det klarade han inte men tvåa är bra för det är första gången han gör detta! :) Så får vi se hur det blir nästa träningtävling sen kanske han kan starta riktiga tävlingar fast med en annan ryttare för jag e för gammal tyvärr! :( Men ja bilder kommer imorgon! :)

Provred lilla Herkules!

Idag åkte vi till kävlinge för att jag skulle testa rida lilla Herkules. För jag ska tävla honom imorgon så vilöe jag se hur han var. Man vet ju aldrig med dem små hästarna, helt plötsligt får dem för sig att dem ska göra något helt annat så ligger man där på marken med grus eller annat i munnen! ;) Så det var bäst att testa. Men han var gudasnäll, lite seg efter en stund men snäll, glad och väldigt nyfiken men det kan man förstå eftersom han snart är 5 år bara! :) Han var jättesöt och liknade pippis häst LillaGubben! ^^
 

Reklam! ;)

Jo nu försöker jag hjälpa min kompis som snart har letat efter en galoppponny i ett år eller mer så snälla om någon har en snäll, snabb d-ponny som äöskar fart och spänning så kontakta henne! Matilda Sjöholm Ja ni som läste min blogg innan det är min gamla blogg kompis! :)

SM fälttävlan!

Happ en dag till som har gått från sommarlovet... Idag var det mycket mer folk i Löberöd när vi stod med Plastic! Ja vi fick faktiskt en liten flicka från Stockholm att börja på galopp så hon och hennes mamma ska hälsa på Täby galopp och se ifall det är lika kul på en riktig häst! ;) men ja vi tog en liten pause för att fota tävlingen såklart ställde vi oss vid vattenhindret så vi kunne få bilder om dem åkte av i den lilla dammen! ^^ inte dem bästa bilderna för jag tog dem med min mobil men ni får nöja er!








och på vår sexiga häst!


Löberöd med plastic Wonder!

Halloj idag åkte jag och Emelie med en gubbe från jägersro till Löberöd för att vara utställare nu idag och imorgon med den mekaniska galopphästen från jägers! :) Så pm ni har lust att kolla på fälttävlan SM imorgon kl 11 öppnar det så får ni lov att komma dit till oss! ;) så ja som jag sa ska vi dit imorgon och på söndag ska jag träffa en loten b-ponny som jag sla tävla på jägersro den 12.e så ja om ni vill se det med så börjar det kl. 19.00! Bilder kommer på Fame när vi red igår! :)


Tävling på jägersro!

Ja idag tävlade jag ju Kira världens sötaste ponny och jättesnäll var hon! Vi fick lite sämre start än dom andra så halckade efter lite men sen fick hon upp farten och då tappade hon den igen ;) men det kan jag förstå, det var hennes första riktiga lopp och det var skitvarmt så jag blev nöjd ändå! :) Fick ju både rosett och en medalj fast rosetten fick Kira med sig hem! :) Så vi ska antagligen upp till Göteborg den 22.a september och starta där så får vi se hur bra hon springer på gräs! ^^ Men ja här kommer lite bilder! :)





Ja mina föräldrar kom typ så i sista minuten så fick bara foton på mitt lopp och några på c-ponny loppet men dem har jag inte på min telefon! :)

Naglar, smink och badat!

Ja idag var jag med Nina för vi hade bestämt att vi skulle göra sånna olika smink videos, asså inte sån hur man sminkar blablabla sminkning utan ja andra saker svårt att förklarar, så iallafall så började vi med att göra eget lepglans. Väldigt kladigt men det blev fint tillslut! Nej juste innan det så badade vi i deras pool i 29º då kan man inte klaga på att det är kallt precis! ;) Men eftet vi gjort vårt lepglans åt vi en glass sen skulle jag hem och äta middag. Sen så cyklade jag tillbaka dit och då hade jag med mig lite nagelgrejor och smink för då skulle vi göra dem andra videosarna men vi hann bara den ena för sen blev vi varma så vi sprang ner till poolen! ;) Men videon vi gjorde var då om naglarna så vi visade upp alla nagellack vi hittade ja vi skulle ha haft dubbelt så många men jag pallade inte ta med alla mina så jag tog bara dem bästa ^^ men när vi vissat upp alla så valde vi vars en färg att måla med. Jag tog mintgrön och som dekoration en liten silvrig 3D blomma! :) såhär blev resultatet!

Ja ignorera att jag har världens kortaste naglar och fulaste nagelbanden ever men jag rider och sånt ju så då knäcks dem! ^^

Fame, Balder och en stoor häst!

Efter jag varit på emporia stack jag till Fame för jag skulle rida tillsammans med Balder och en stor häst som heter Quintal men kallas för Tallen för han e gigantisk! så såg ganska kul ut när Fame hick brevid som var typ 50 ca lägre! ;) om jag får nån bild kan jag lägga ut men har inga nu. Ja vi red inte mycket som hände så nu ska kag sova godmatt! :)

vattenkrig!!

jadå idag var jag ju i galoppstallet e där lixom varannan dag. Men idag var Wilma där ägarens dotter, så jag hade någon mer att prata med och blev lite roligare när man borstade hästarna då! :) Sen kom hovslagaren och veterinären vet inte varför vetrinären var där dem rönkade någon häst men mer vet jag inte för jag höll i hästar till hovslagaren. Men sen kom Wilma och tog över så fick jag duscha några hästar pch sadla och lite sånt. När alla hade ridigt klart tog vi in Maddy, westernhästen dem har för att t.ex. ha i tätten till unghästarna när dem ska ridas in och lite sånt så han fick jag och Wilma rida. Det var den jag red på bilden som jag la ut fast idag hade vi westernsadel, det var mycket lättare att rida i! ;) Efter vi ridit lite så duschade vi honom med fadt med schampo så han blev riktigt ren och det är nu vattenkriget kommer in... dodododoooo....... När vi fyllde svamparna med vatten som var blandat med schampo så kramade man ur det på han rygg och rann rakt ner i den andres sko sen hade vi vita skumfläckar lite här och där så när vi var klara och hade satt in Maddy i boxen gick vi tillbaka för att fixa rent allt och då.. kommer hennes pappa med en hink vatten och kastar över henne! Jag stod en bit ifrån så fick bara lite stänk så sen jagade vi honom med vattenslangen! ^^ Det var min dag de och juste. När jag kom hem åkte jag och min kompis till emporia handlade inget speciellt för hittade inget snyggt och när man väl gjorde det fanns det bara i L eller XL och det kan jag inte ha! så jag köpte öite sånt onödigt skit och när jag bara har typ 100 kr kvar då hittar jag två skitsnygga tröjor men då hade jag inga pengar kvar! ^^ så får skaffa lite pengar så jag kan köpa dem! :)
Här e en snabb, dålig bild på den ena tröjan det blev konstigt ljus med den e vinröd med lite svart skugga i och nitar på axlarna! Finns i grå och blå också men röd var snyggast ändå! :)



lite bilder på vad jag gjort idag!!

Ja först solade jag och min kusin sen badde vi sen badade vi med två andra tjejer från stallet efter det så gick alla hem för att äta sen cyklade jag hem till Emelie så gick vi till lekplatsen där vi träffade tre kompisar och en liten grupp med jävligt kaxiga barn dem var typ 8-10 år och ja så små barn ska inte kunna sånna ord så vi gick där ifrån! ^^

Bussen till Jägers!

Kl. halv sju gick jag upp en lördag mprgon för att hinna ta bussen 07.14 så kag var där runt halv 8 på morgonen och tänkt att det var en lördag! imponerande vaa! ^^ ja jag gjprde samma sak som sist men idag fick jag mocka lite också och ta in och ut lite fler hästar för dem vilade idag och fick lite massage! :) ja inte mycket mer att berätta utom att kag kan namnet på den där hästen den heter Sing in Colurs!

Balder i stallet!

Idag har jag bara varit hemma hela dagen. Sen vid halv sex följde jag med min kusin för hon skulle provrida Balder en av hästarna som står vid Fame. Fast tyvärr ska han flytta till ett annat stall, så vi kan inte rida tillsammans så mycket som vi tänkt men ska göra det imorgon iallafall efter jag varit på jägersro! :)
Har inga bilder för dem är på Emelies kamera alltså min kusins kamera för er som är lite tröggare och inte fattar det! ^^ tack o hej leverpastej!

Hjälp i galoppstall!

Överhappy! Var på jägers idag och var i ett av galopp stallen och hjälpte till med lite allt möjligt men mest med att borsta hästarna som skulle ridas! ;) Först så visade en tjej mig runt sen började jag bort en häst som heter Poker eller ja han hetter något längre men kallar honom för Poker! Han blev en av mina favoriter! Fick fyra favorit hästar men har bara namnet på tre av dem.. Men iallafall när jag gjort det så fick jag se ännu fler hästar och hur man gör med walkern eller vad det nu heter! ^^ Så fick jag testa ta in och ut två hästar där ifrån. Det var lite jobbigt att få den att stanna vid den hästen man skulle ta men det gick ;) När jag borstat runt 6 hästar tog vi frukust paus eller fika paus vad man nu vill kalla det! ;) sen var det dags att jobba igen eller inte så mycket jobb för mig men man blev ändå svettig ;) sen hängde jag lite tvätt tog in en häst till strö i någon box och sista timmen innan jag åkte hem så fick jag rida deras western häst fast i galoppsadel och ja inte den snabbaste precis! ^^ och trodde faktiskt inte jag skulle få rida alls så det var roligt ändå! Här kommer bild på honom! bara för det så tappade jag namnet! som ni märker e jag inte så bra på namn! :) 
Men dem snällaste hästarna (av galopphästarna) var nog:
1. Virgil
2. Dolphin´s smile (stavning)
3. Poker och hästen jag inte kan namnet på ;)
Sen var det en brun till som jag inte kan namnet på som också var snäll men lite mer puffig av sig..
Och en skimmel som nog inte gillade mig alls ;) Men när hon väl fattat att det inte var någon idé att bråka stog hon som ett ljus! ;)
Så ja ska kanske till Fame också idag fast vet inte riktigt när. Men aa juste här e bilden! :)
 

RSS 2.0