jockeymupparna.blogg.se

~ Cornelia Hartsmar ~ My racing adventure! ~

Borsta, borsta, borsta.

stan hela dagen har jag borstat hästar. Hästar som ska ridas, hästar som har ridits och hästar som har skadad sig.
Precis när jag var klar med allt och tänkte gå så fick jag hålla i en häst för denns bandage var på helt fel ställe. Så efter dem klippte upp bandaget tog dem tempeln, men han hade ingen feber! :)
När dem kollat allt på honom gick vi ut i spolspiltan för att tvätta av honom! :)
På den sista bilden står jag och borstar Pom!
(Dessa bilderna är inte på på Benny, den skadade hästen)
 

Halloween!

Ja det är inte jättemycket att skriva om halloween precis och jag har imte bilderna här på min telefon så kan imte.skriva något annat än!HAPPY HALLOWEEN! :P

Bildbomb på Vellinge Blomman!

När jag kom hem från jägersro körde vi till Vellinge blomman för att titta på jul grejerna och halloween grejerna. Vi köpte några läskiga grejer till trädgården till imorgon och en jättefin blomma till mitt rum! :) Här kommer också bild på mina morgonskor som jag köpte igår! :)Jag kunde inte ta bilder i halloween gången för det var för mörkt och det blev inga bra bilder men det var jättefint där inne. Dem måste bli lite bättre på att skämmas. Jag blev red en gång och det var för att en spindel studsade ner på mig! ^^(bilder på halloween dekorationerna kommer imorgon när vi satt upp dem)

Lunchgalopp!

Efter jag varit hos Fame så åt vi McDonalds och sen tog jag bussen in till jägersro. I sista loppet som jag fotade ramlade nummer 3 ihop när dem var på väg tillbaka från mål.. Det är det loppet jag har lagt ut bilder på. Men i dem andra loppen som jag tittade på så vann Reuterskiöld två lopp i rad.
Den första hästen var en tvååring har jag för mig men vet inte vad den heter, i andra loppet var Mozika (vet inte hur det stavas men det uttalas Mosajka. Hon är jättesnäll, jag brukar borsta och fixa med henne! :)







Hoppade Fame!

Idag var jag i stallet lite efter åtta för att rida och möta Sofie runt halv nio så vi kunde rida till ridhusrt tillsammans! :)När vi kom dit tog Sofie fram lote hinder och vattenmattan. Jag tror inte Fame har hoppat den innan så det gick väldigt bra! :) Vi hade bara det på ca 30 cm först sen när hon hoppadr över den så fint så höjde vi till typ 50 tror jag. Men det var jättekul och sen hade vi ett kryss på snett igenom som jag värde upp lite på. När allting gick bra tog vi det som en liten bana! :)

Inga popcorn!

Det blev inga popcorn för jag åt först pastasalad sen kom pappa hem så han kunde köra mig till Fame.
Det är inte så kul att blåsa iväg åt fel håll när man cyklar eller få något skräp i huvudet, fast det var ju mycket värre igår! ;)
Jag tänkte först rida en liten runda men när jag väl var där började det blåsa och regna som fan så jag sket i det. Jag borstade henne ordentligt och fixade allting lugnt istället. Det ända som fattades var vatten.. Den svarta grejer som man vrider på var borta, jag letade överallt på marken eller nära där den ska sitta men jag hittade inte den så antingen har dem tagit in den för att den inte skulle riskera att blåsa bort eller så blåste den bort inte vet jag. Men när pappa hämtade mig hade han med sig vår sån svarta grej så jag kunde få vatten till hennes mat och till vattenhinken! :) Det fick bli samma bild på henne som förra gången! ^^ Har fortfarande inte så många bilder på denna telefonen! ;)

Lov!

Åkte in till jägersro imorse så jag var där lite innan åtta för pappa körde mig in eftersom han ändå skulle till jobbet. Eftersom det är lov nu så hjälper jag till hos reuterskiölds galoppstall igen! :) Nu är jag påväg hem igen och jag misssade min buss så fick gå en halvtimme inne på jägersro center så jag handlade ett par morgonskor från H&M och lite godis på så dka kah göra varmchoklad och popcorn när jag kommer hem och titta på en film! ;)




Bara älskar halloween!

Halloween är nog en av dem bästa dagarna att fira! Detta kommer låta lite dumt men det är ganska kul att skrämma barn, för vi pyntar huset med massa grejer sen är alla utklädda i familjen utom mamma några år ^^ men sen har vi typ sån läskig musik på utanför och detta året ska vi fixa gravstenar till trädgården om vi hinner fixa dem! :) Men vi sätter typ ut sån rökande gryta och smindelnätt och massa grejer!

Själv har jag börjat sminka folk till halloween. Eller jag såg några videos med olika sår och sånt man kunde göra i ansiktet av typ vax så när jag kom hem från Olivia rotade jag igenom hela halloween-lådan och tillslut hittade jag nästan allt smink det var några ansikts färger och sånt som saknades! :)

Testade först något lite enklare på mig själv så jag kunde se om det verkligen gick att göra och ja själv är jag ganska nöjd glömde bara att ta foundation innan jag la vax men när jag fixade min syster blev det bättre. Det är lite lättare att jobba med det i ansiktet! :)




Tjejkväll!

Igår sov jag med Olivia och Amanda hemma hos Olivia till idag då. Vi stack till ica och köpte godis först men såklart tog mamma ut mitt kort från min jacka så Olivia betalade mitt godis men hon ska få pengar nästa gång vi ses. När vi var på ica stannade både Amanda och Olivia och dräglade över Ben & Jerry's såklart! ^^

Hemma hos Olivia sov vi i vardagsrummet, jag och Olivia sov i soffan och Amanda på golvet med två madrasser tillsammans med Olivias hund! ;)
Vi kollade på 2 filmer, kommer inte ihåg vad dem heter för dem var inte så bra! ^^ Men sen på morgonen kollade vi på Dumma mig 2 den var mycket bättre! :)
Ja vi har bara legat i soffan hela dagen idag och kollat på olika videoklipp på Youtube och PLL! :) (snodde några bilder från Amandas blogg som ni borde läsa)





Äter gott!

Hemma hos en kompos nu med hela familjen och har precis ätit massor med goda grejer! :) Har lockat mitt hår idag igen eller det är inte direkt lockar men får lite volym i håret! :) Men jag ska börja ha mitt hår såhär alltid! :)



Ren och fin häst!

Red Fame runt 11 imorse. Hon var väldigt ren och fin tyckte jag! ^^
Jag skulle ju egentligen rida dressyrprogramet med henne men paddocken hade blivit en pool så jag fick rida ut istället! :) När jag kom tillbaka till stallet var det en hund där som jag inte har sett innan men det stog också en bil på gården som inte stod där när jag red ut. Det var världens sötaste hund och det var lydig för om man sa typ sitt eller ligg så den bara gjorde direkt som man sa! :)
Dem första tre bilderna är innan jag borstat henne! ;)







Fest igår!

Pappa hade 40 års fest igår så hade inte tid att skriva här! ;) Först var jag på fiedahl som vanligt sen hem duscha, fixa håret, sminka mig och klä på mig såklart!

På fiedahl red jag Lilla My och vi övade på dressyrprogramet, det var bra för jag har önskat henne så behövde träna på det med henne för alla ni som har sett henne när man ridit kanske inte fattar varför jag vill ha henne på en dressyrtävling! ^^




Och nu Festen!
När jag kom hem och fixade allt kom dem första gästerna det var Nina och hennes familj, dem hade Honny med sig (vet inte om jag stavat rätt) men sen så kom det bara fler och fler efter vi ätit, vi åt lite olika grejer. Men efter vi ätit gick jag, nina och två mindre killar in på mitt rum och satte på hög musik och typ bara vände hela rummet upp och ner! ^^
Sen gick vi ut med hunden och alla 7 små barn skulle följa med! ^^





Pretty Little Liers!

Kan fortfarande inte stava det men skir samma! YOLO! ^^ Ja har tittat på det nu i tre dagar och ska börja på sesong 2 imorgon! ^^ Jag typ nördar det nu i början för att hinna ifatt lite.
För alla råkar säga saker som jag inte sett än och då är det inte lönt att jag tittar! ;) Men nu måste jag sova! Godnatt! :)
Ps: jag har fortfarande inga bilder från förra tävlingen på jägersro..
Men hoppas dem kommer ut snart! :)

Träning inför tävling!

Om en vecka fyller jag år. Om 8 dagar ör det dressyrtävling och om 9 dagar är det galopp på jägersro, jag ska rida Kira! :)

Men jag hittade iallafall det programmet vi ska rida, men det var inte så svårt! ;) Jag sökte bara på Youtube och om ni också vill se det så kan du söka på Dressyrprogram LC:1. Sen tog jag bara första som kom upp. Efter jag tittat på den skrev jag upp allt pch ritade igenom det! ;) Hade tänkt rida det med Fame nu när vi har lov innan den är.
Ja det är en ganska lätt klass men den ska passa alla och ja dressyr är inte riktigt min grej! ^^ Plus det är bara en träningstävling = plus för mig! :p



PLL!

Haha igår började jag kolla PLL orkar inte skriva hela namnet så får bli förkortningen! ;)
Men efter skolan såg jag ett avsnitt sen va jag med Nina men hon skulle klippa sig så då cyklade jag hem och tittade på ett avsnitt till! ^^
Nu har jag ätit och ska titta klart på 8.e avsnittet! Jag tycker faktiskt jag har kommit långt för jag började ju ändå på allra första avsnittet igår! ;)




Mot jägersro!

Påväg till jägersro med emelie använde mitt sånt gratis jojokort man fick typ ett gratis kort i två veckor så då får man ju använda det så mycket som möjligt! ;)



Till salu!

Ja den lilla prickiga ponnyn Hercules som jag har ridigt några gånger är nu till salu.
Han är den underbaraste a-ponny jag någonsin ridit! :)
Jag hoppas han kommer till en bra familj med ett barn som kan tävla honom inom galoppen.
Jag har tävlat honom 2 gånger och kommit tvåa varje gång, om någon fortsätter att träna/tävla inom ponnygaloppen kommer han nog att komma långt! :)
Klart jag kommer sakna honom men jag är ändå för gammal och lite för lång för att tävla honom. :/
http://mobil.blocket.se/lund/Dromponny_50173084.htm?ca=23_11&w=1
Här är länken till honom!



Spanskprov

Imorgon har vi spanskprov på kapitel 1-4 och alla glosor till alla kapitel det är olika många på varje men bara kapitel 1 har 50 st så det är runt 200 glosor som vi har..

Vi har ju inte alla dem glosorna på provet men vi vet ju inte vilka på har så vi måste kunna alla och jag kan första och andra kapitlet! :) Skitbra!





Dressyrpass!

Igår körde vi dressyrpass på fiedahl för vi ska snart ha en dressyrtävling! :) Jag ska vara med och Amanda skrev Lilla My, rldens sämsta ponny i en dressyrtävling.. ^^ Hon är fin när man ska hoppa och rida vanligt pass! :) Men dressyr hmm.. ;) Me jaja vi får väl se hur det går!

Nu ska vi ha engelska! :(



Emilia fixade hår!

Emilia fixade mitt hår och det blev jättefint! :) Men när vi skulle till lektionen så fastnade jag i stolen så Emilia fick den på sin tå! ^^ FÖRLÅT EMILIA!!! ;)
 
 
 
 

Efter tävlingen

Efter tävling hjälpte jag till att lasta Kira sen körde vi till Burger King! ;)
Nu sitter jag hemma och mamma överraskade mig med en ny Ben&Jerry's eller smaken är inte ny men hon hade köpt en till för dem andra åt vi ju såklart upp, det är ju de man gör! ^^

Nästa lopp på jägersro är den 3.e November som jag ska rida Kira i så det var på ett sätt bra att jag inte vann idag för då hade jag inte kunnat vara med den 3.e för det är ett Novis lopp, det är ett lopp där man bara får vara med om man inye vunnit någon gång så att dem lite mer nybörjarna ska kunna komma på en bra placering! :)

Filmerna från alla loppen är ute på jägersrotv på Youtube och bilder har jag fortfarande inte fått.
(tröjan är marinblå men den ser svart ut på bilden, den är lite stor men mysig!)





Dalva De Oliveira!

Jag är riktigt jävla nöjd med tävlingen idag! :)Det var 1100 m vi red och jag kom tvåa med ca två längder från Madde Jardby, hennes häst kommer jag nog aldrig slå den är helt sjult duktig ja det är ju Madde med! :)Men är ändå nöjd för jag kunde hålla henne i starten och sen öka på upploppet. Innan stack hon iväg, sen på upploppet blev hon trött och kom sist.. ;)Det ända som inte var bra var i starten blev jag trängd av hästen brevid från yterspår men det var inte lönt att lämna in en protest för hon kom ändå inte nära min placering ;) Och i loppet drog Kira väldigt mycket utåt och det gick inte att få in henne hur mycket jag än tog i henne så tillslut struntade jag i det för jag klarade mig bra ändå! ^^ Film lägger jag ut sen och bilder med! :)

Träning med Kira på jägersro

Igår när jag kom hem från Fiedahl så åt jag en bit pizza. Sen kom Amanda hem tll mig för hon skulle följa med mig till Kira, till jägersro.
 
Såklart började det regna när jag skulle rida men det slutade när vi kom fram till banan! :)
Jag red två varv på ascot banan, efter andra varvet blev hon väldigt svettig för då ökade jag på henne lite på raksträckan.
 
Det var väldigt läskigt där banan byttade staket tyckte hon. ;) Hon stannade upp helt, sen galopperade hon lika lågsamt så hon lika bra kunde trava men hon saktade aldrig ner helt utan höl det tempot hella rundan! ;)'
 
Hon fick sova över på jägersro för Sandra hennes ägare går i någon steg 1 kurs på jägersro igår och idag så då stanade dem över från igår till idag. :) Så från 7.00 till halv fem stod hon helt själv i stallet, vid fyra var jag och Amanda där och lämnade min hjälm och väst men sen gick vi igen. Vid då halv fem så kom det tre andra ponnysar som ska vara med och tävla idag en a-ponny och två b-ponnys. :)
 
Kom gärna och titta det är från 15.50 till 16.25 men innan det så är det stora galoppen från 12.45 och frammåt. :)
 
 

Fiedahl med knattarna!

Imorse vaknade jag två timmar innan mitt alarm skulle ringa och kunde verkligen inte somna om så efter ca en och en halv timme gick jag upp. Gick på toa klädde på mig ridkläder åt frukost och blev körd till stallet! :) Ändå rätt chill morgon! ;)
Det har kommit fler elever till ridskolan och det är ju bra men inte för oss som springer, jo det är bra att få motion men man blir väldigt hungrig av att förts rida på morgonen sen springa sex halvtimmar eller ja vi går ju halva och springer halva kan man säga. Men man börjar bli hungrig runt halv tolv - tolv, det bros på hur mycket frukost man åt, då vet man att det bara är två-tre lektioner kvar men innan var det liksom lektioner till 12 sen blev det en extra ibland nu är där lektioner till 13.00 vet inte när dem börjar, tror dem börjar vid tio. Men på morgonen innan alla vid halv nio, nio rider vi som leder knattarna och som vanligt red jag min galna känguru! ^^ Lilla My hon är så fin att rida när hon gör som man vill, ibland är hon bara pest både i boxen och i ridningen. Sen nästa dag älskar hon alla och e hur glad och och snäll som helst! (har inga bilder idag) :( Ps: som tur e köper dem alltid så jävla mycket mat och kakor så det gör onget att man får vänta då blir det bara extra gptt med mat! ;)

Pannkakor med Olivia

Gjorde amrikanska pannkakor med olivia efter skolan, fast fick först cykla och köpa ägg med mitt kort första köpet och det blir ägg! ^^

Spanska!

Pluggar spanska på elevensval kuuul!! :/

Mat!!

Min syster vet inte riktigt hur man delar en avacado så hon passade på att skära rakt igenom hela kärnan! ^^ Utan att jag tänkte på det gjorde jag en gubbe med min mat! ;)

Mitt kort!!!!

jippi!!!!!!!! :D Fick mitt kort i posten nu när jag kom hem!! :) kan inte lägga ut bild på det hur det ser ut med min valda bild för där står sånt nummer och sånt skit ja det va något pappa sa men jag har det hemma så ni som vill se det som jag känner kan se det i skolan! :)
 

regn och brandlarm!

Regn, regn och regn såklart ska min kompis ha hemkunskap så brandlarmet går!!! Men en sak är bra!! Jag fick min telefon igårkväll!! :D




Blåbär!

Woho!! Vi bakade på hemkunskapen. Det blev blåbärsmuffins! :) Med extra blåbär på! ;)




Barbacka!

Efter skolan följde jag med Emelie hem för att öva glosor till engelskan sen följde jag med henne till Balder då fick vi reda på att en kille i min klass bor i ett hus på den gården där ridskolan är. Hon red barbacka så sen följde hon med mig till Fame och då passade jag på att också rida barbacka. :) Hon var ganska lungn idag även på väg hem men kan också vara för att det var helt svart ute så jag red med sån lampa på hjälmen och tussen reflexer! :)
 
 

Efter ridningen!

Efter ridningen kunde jag kolla på mitt paket som kom idag med alla mina grejor från DX fast vi saknar två skal som är påväg dem var väl slut när dem skickade det andra eller nåt inte vet jag! ^^ Men här e bild på allt och ja alla dem bprstarna e inte till mig mamma får någon och min syster någon! :)













På ridningen!

Jag red Lilla My idag igen och det gick väl sådär! :) Efter halva passet höjde vi till galoppläder och det var faktiskt inte min idé utan Amandas! ;) Så My är ju som hon e, hon slämger upp huvudet rakt upp i mitt ansikte och riktigt yar betet ifrån mig och när hon höjer huvudet så, så blir det väldigt studdsigt för mig och med en vanöig sadel i dem läderna e det inte heller helt lätt! ^^ Men det gick och nu kommer alla ha träningsverk jag hade det tedan innan från träningen med Kira men det visar att jag har jobbat bra! ^^ (foto tagna av Elisabeth)







Innan ridningen!

Innan jag skulle till stallet var jag ju tvungen att äta och det var assäcklig mat i skolan det var typ falokorv med rotmos! :( Jag äter typ ingen mos av något slag, jo äpplemos är gott och om det verkligen inte finns något att äta och jag är så hungrig så jag kommer dö, då kan jag äta potatismos! ^^ Falokorv är bara konstigt. Asså skolans korv iallafall det rinner typ vatten ur den när man ska dela en bit och det är inte så att dem delar dem i sånna runda skivor utan dem har tre stycken ihop lagade där alla gräver ur! Hur trevligt är det att se? Man tror ju den ska få ben och springa iväg.. Nä man asså tänk er själva! :/ Men så när jag kom hem var jag väldigt hungrig så då åt jag väldigt mycket! ^^ En talrik gröt med äppelmos till sidan, en muffins, ett glad juice och en liten sån färdig burk grej med yoghurt fast den åt jag innan jag fotade! ^^ (en muffin är min systers)




Chokladpudding!

Igår när jag var hos Sandra och Kira så hade vi gäster så åt dem chokladpudding och mamma var så snäll så hon sparade en skål till mig som jag äter nu! :)


Kira på travet!

Idag red jag bort till travet och Sandra cyklade med på sin jättefina cykel! ;) När vi kom fram förklarade Sandra var jag skulle rida sen red jag fyra varv runt hela. Jag skrittade lite i början sen travade jag halva och galopperade halva eller lite minde än halva. Banan är ca 1000 meter så jag red ändå 4 km och Kira blev svettig under sista varvet, själv blev jag svettig redan efter ca två varv! ;) Jag kommer sakna hennes galna hund Falcon och hans pussar eller nä pussarna och hans små attacker klarar man sig nog utan! ^^







Halmstad! !

När jag kom fram så visade dem mig runt och sen tog vi in Kira så red vi upp till paddocken och fy fan säger jag bara! Asså hon är ju snäll och så men när hon får chansen så sticker hon iväg så fort hon kan och så jävla stark hon var hon är inte alls likadan på galoppbanan som på ridbanan! ^^ Men till slut så gav hon sig och då gick det bra! :) Nu har vi ätit tacos och precis tagit fram godiset och ska se filmen som går nu halv tio på fyran. Kommer inte ihåg vad den heter men den ska vara bra säger dem. Juste deras katt sprang iväg typ igår och nu kom den hem den är jättesöt och så hungrig den var! Nu ligger hon på golvet och sover! :) Blir lite fler bilder imorgon för då ska vi tilö travbanan och träna! :)

På tåget!

Nu är kag på väg mot Kira sitter på tåget och nu har jag två hållplatser kvar sen av! :)


Ben & Jerry's!!

Äntligen!! Köpte två stycken gamla men goda!! :) Nu laddar vi i för tågresan imorgon!! :)


Sibylla!

Jag har precis varit hos Fame ibland undrar jag om demninte tagit fel på året hon e född.. ^^ hon är ju 30 år men beter sig som om hon e typ 6! ;) Men Sofie var med i dag så hon skötte sig lite bättre! Nu är jag på sibylla med pappa och äter sen hem till soffan med Ben & Jerry! ^^


Fixat kort nu! :)

Efter skolan och utvecklinsamtalet åkte vi ju ner till banken och nu har jag fixat en sån kodgrej så nu är det bara att vänta på att kortet ska komma! :) Imprgon är det fredag och jag ska äta SIBYLLA!! :D Sen på lördag ska jag upp tidigt men denna gången ska jag inte till fiedahl utan ett stall i Halmstad! ^^ Jag ska rida kira där nu lördag och söndag så jag ska sova hos kiras supersnälla ägare! Till något helt annat jag skulle ut och fota lite nytt till bloggen och jittade detta ensama lilla biet eller getingen! Och smutset på bilderna är på speglen och inte på mina byxor, ni ser själv att den siter på olika platser på bilderna! ;)






Skola! :(

Blä nu ska vi ha matte! Men efter skolan ska jag ha utvecklingsamtal och sen ner till banken. Var och fixade bild till mitt ID kort igår och nu har vi rätt papper med mig! ^^


Min fina Amanda!

Just nu är det bara jag och Amanda på spanskan och jag står alltid vid hennes sida! Just nu hatar jag två personer så som dem gjort mot mina kompisar och mot mig det är helt jävla otroligt!

Fame och middag!

Först var jag med Emelie och Amanda hos Balder hon hoppade och det såg jättebra ut. Sen körde pappa mig till Fame. Jag red inte idag men jag borstade mockade och matade! :) Nu äter jag middag, pulld pork med pitabröd, gurka och coleslaw! Förlåt för bilden på maten innan jag börjde äta hade jag lagt upp det jättefint för att jag skulle fota men sen glömde jag helt bort det så nu ser det ganska slafsigt och äckligt ut! ;)

Full fart!

Hoppade Lilla my idag på lektionen det var jättekul även om hon inte lyssnade så bra så var jag nöjd! :)Först travade vi fram jättefint så gick det ett varv där hon gick helt underbart sen nästa varv bara springer hon iväg och riktigt tar bettet ifrån mig och det är samma när man hoppar fast när ho vill hoppa så har man ingen chans då kör hon upp huvudet så långt upp det går och bara springer iväg allt vad hon kan! ^^ Det kommer en liten film sen men har inte tid med det just nu! :)Här e en bild på hela gruppen jag längst ut till vänster sen har vi Emelie som rider Elsa efter dem står Amanda på Kalle sen har vi Emilia med Sir Peter och sen L på Grace, N på Wilma och sist S på Gipsy. Jag vet inte om jag får skriva it deras namn så vi kör på bokstäver! ;)

After School!

¡Hola! blandar lite språk här!! nu äter jag lite gott men innan det fölkde jag med Linnéa och hämtade hennes syster på dagis! :) Ja jag ska börja eller försöka lägga upp öote fler biödrr tiöö varje inlägg för jag glömmer att ta foto på allt! ^^ Men nu ska jag försöka komma ihåg!! Jag jar hottat en jättefin app eller man kan göra fina bilder så jag gör typ om alla mina bilder där här e tv stycken en test när jag ladda ner den sen min mat som jag äter nu!! :)

2.a plats med Hercules!

Jadå!!! Det går bara bättre och bättre! Hecules börjar fatta vad det är som händer och går iväg snabbare i starten så idag blev det en andraplats och som ni själva ser inte så stor marinal! :) Nästa tävling ät på Kira den 20.e oktober på jägersro! :)
 
 

Smutsig häst!

Var uppe hos Fame vid halv 11 tiden för att hinna med tävlingen på jägers med söta Hercules. Först mockade jag och ja jag tar både bajs och kiss så jag måste vända hela boxen upp och ner. Sen hämtade jag min rena ponny från hagen och när jag hämtade borstarna passade hon på att bajsa i katternas mat.. :/ Så jag fick gå ut och diska! ;) Men sen red jag ut, hon är fortfarande tjock i sina ben och hon snublar väldigt mycket så skritade och travade lite på väg hem och skit som jag fick ta i för att hon inte skulle galoppera! Hon ska vara 30 år hhmm! ;)
 

McDonalds och godis!

Jag och Natalie var hemma själv och orkade inte laga någon mat så då fick det bli McDonalds! ^^ Efter det stack vi och köpte godis! :)


Saft över mobilen!

När jag vaknade imorse så visste jag inte om jag orkade åka till stallet men det gjorde jag! :) Så jag red Lilla My igen hon e min nya Dana kan man säga! ^^ Sen åt vi i mackor och då välte Emelie ut min saft över min mobil! Så jävla lyckat men den klarade sig iallafall! :) Nu ska jag in i duschen men först äta pannkakor! ;)

såhär blev dem!

Såhär blev dem när dem blev klara! och min syster innan hon skulle på halloween disco! :)


äter inte kanelbullar!

Jaha idag är det kanelbullens dag och kag äter inte det så nu bakar jag amrikanska kakor istället!! :) Ja dem ska bli som på bilden men e inte klar än ni får se hur dem blir! ;)


Tråkfredag!

Jättetråkig fredag sitter bara här i soffan och kommer sitta jär tills 12 inatt! :( jag hittade världens sötaste hund på facebook man måste bara älska den! ;) e det någon som vill träffa mig så kika! :)
@DanaMittAllt

oppsi!

Ojdå jag skrev inte igår för hade inget internet i skogen men det gick skitbra men det var nog tack vare Melanie som jag sprang med. Om jag sprungit själv så skulle jag varit i skabersjö med Emelie, Amanda, Alicia och Kimmy. Haha dem gick vilse så bussen fick komma och hämta dem! ;) Men sen efrer skogen så åkte jag och mamma ner till banken men såklart hade vi fylt i fel blanket och skolfotot hade för mörk bakgrund så det gick inte heller så nu får jag vänta flera veckir igen.. :(

Skogen imorgon sen ner till banken!

Jippi vi ska till skogen imorgon för att orientera!! WOHO!! Fy fan det ända jag kommer göra e att gå vilse och frysa! ;) Jag är bra på att orientera när jag får använda google maps men ännu bättre på att gå vilse! ;) Jag gick vilse i Svedala! Sedala är världens minsta by där jag själv bor och jag gick vilse.. HUr fan lyckas man med det! ^^ Men jag hoppas jag hittar tillbaka till bussen sen för efter skolan ska jag och mamma ner till banken så jag äntligen kan få mitt baknkort! :D Jag har inte fått min månadspeng på 4 månader nu för jag skulle få dem pengarna sammtidigt jag får kortet plus att jag fyller år om 30 dagar då jag kommer bli rik!!!! ;) Sen nästa dag komer jag ha typ 13 kr kvar för jag har planerat en sak men det kan jag inte skriva för om den personen läser det blir det inget kul! ;)
HAHAHAHA Min kusin hittade denna gammla bilden på mig i sin dator hahaha!!
 
 

Anny och Fame!

Ja idag cyklade jag ut till Fame så jag var där vid kvart över tre ca. När jag kom dit så borstade jag henne snabbt och sadlade och precis när jag fått på tränset kom jag på att hon ska ha lindor så det var bara att sätta fast henne igen och börja linda! ;) Sen red jag ut för att möta Anny! :) det var jättelänge sedan vi träffades så vi red i ca en och en halv timme för vi skrittade väldigt mycket så det tog lång tiid! Fame var jättefin idag hon gick till och med ner på tygel någon gång och det gör hon aldrig hur mycket jag än försöker då höjer hon bara huvudet ännu mer.. Men idag gick hon jättefin! :) Så när jag kom tillbaka till stallet var kl. halv 6 och jag red ut halv 4! Det tog lite mer än en halvtimme att rida dit och hem. Sen skulle jag bara mocka och fixa lite i stallet. Nu var dags att cykla hem igen. Jag kom hem typ 10 i 7 så åt jag potatisbullar med bacon och efter det pluggade lite spanska för att sen tving mig själv in i duschen! ^^ Ja jag hatar att gå in i duschen men sen när man väl står där under det varma vattnet så är det ganska härligt ändå! ^^ Jaha nu ligger jag i min säng och har precis sett det där programmet med Johan Glans när han är präst och programmet efter det nu glömde jag vad det heter men skit samma! ;)

Oct. 01, 2013

När jag kom till Fame idag hade hon linder på dig i hagen för hon är tjock i sina ben så tig en lite lugnare ridtur. När kag var påväg tillbaka började det regna så det kom en regnbåge, den var jättefin för man såg lixom hela bågen! :)

1 Oktober

Jippi!!! Det är första oktober idag och det är en jättebra dag!! För det betyder att det bara är en månad kvar till min födelsedag!!! :D Den vär bilden tog jag från Amanda och ger den till den bästaste vackraste personen jag känner! Hon har haft det jobbigt på sista tiden men ger aldrig upp därför älskar jag henne ännu mer jag tror du vet vem du e!!! :* <3
 

haha!!

Jag har asstråkigt innan jag sticker till stallet så jag sitter och kollar barnprogram med min syster och flätar hennes hår inte så jättefin men det blir bättre!! ^^




RSS 2.0