jockeymupparna.blogg.se

~ Cornelia Hartsmar ~ My racing adventure! ~

Pay and Jump med Lotta!

Igår när jag tävlade Lotta blev vi dem första och dem ända felfria i vår klass. Det var inte så högt vi hoppade med det var perfekt för Lotta eftersom hon fortfarande är en liten bäbis! 
Så det ända som spela någon roll var att hon inte fick smitta vid sidan och att det bara skulle vara positivt hela tiden så hon ska tycka det är kul. 
Det gick jättebra för Znajder och Anny också. Hon hoppade två klasser. Första gången tramsade Znajder och vägrade på nästan alla hinder men andra rundan vägrade han bara på ett hinder för det hade plankor istället för runda bomar och det var läskigt! Men resten av rundan såg jättebra ut! Så det blev en lyckad lördag det med! :D

Pausar

Det kommer dröja lite längre innan bilderna kommer från galoppen för det är mycket med skolan nu och sen kommer det många tävlingar i rad nu och vår youtube kanal går supper så måste filma massa challenges där. Så här börjar jag skriva när jag fått ordning på allt igen! 
Men imorgon ska jag iallafall hopptävla Lotta, Annys ponny. Det är Lottas första tävling så ska blir roligt att se hur det kommer gå! Önska mig lycka till! :)

En bild från Danmark och en på Lotta! :)

Skoja!

Skojade med er! Haha vad kulig jag är! 
Nä men jag hann inte lägga in bilderna på min dator i söndags och idag hade pappa med sig kameran till jobb av någon konstig anledning. Så har inte gjort det idag heller men imorgon ska jag försöka fixa det! ;)


Tävling i Danmark!

Idag tävlade jag med Kira i Danmark och bästa Olivia följde med dit. Men fyfan vad rörigt där är. Ingen har ordentlig koll och vi svenskar fick ha ett eget lopp för vi är för bra för danskarna så dem blir sura för att vi vinner över dem varje gång! ;) 
Ska lägga in bilderna på datorn imorgon så då lägger jag ut dem här också. 
Jag är jättenöjd med dagen. Slutade med en stolt andraplats, det är ju faktiskt första gången jag tävlar i Danmark så då är jag nöjd hur det än slutade! :D

Två ridpass!

Igår så red jag Annys hästar först en runda med Znjader sen en lite mindre runda med Lotta för det tog längre tid med Znajder än vad jag tänkt mig så fick ta en snabb runda med Lotta bara. Anny var sjuk därför fick jag rida istället för henne. Sen ska vi till Fiedahl och hoppträna inför tävlingen nästa helgl.

Imorgon ska vi fira!

Imorgon fyller pappa år och då ska vi fira. Först ska jag cykla ut till Annys stall för hon har blivit sjuk så ska ta hennes pass med hästarna. Sen cykla hem och fira pappa. 
Bjuder på en bild på Fame i solen! ;)

Skräckfilm

Jag Har verkligen inte haft något att skriva om för jag har inte gjort något kul alls. Förutom igår. Olivia kom och hämtade mig med moppen efter jag ätit så körde vi hem till Malin. Efter en stund hemma hos henne satte vi på en film. The conjuringmen, det är en skräckfilm som handlar om demoner och sånt. Så ja den var skitläskig. Efter den så körde vi till donken sen hem till Max där jag nästan somnade i hans soffa. ;)
Sen körde Malin mig hem vid 12. Så igår var den första roliga dagen sen i torsdags. 

Laserdome!

Igår fyllde Amanda år och då var vi 11 stycken som åkte hem till hennes pappa i malmö och gick till en pizzeria sen spelade vi 3 runder laserdome. Det laget jag var med i vann två omgångar tack vare två killar som också skulle spela.



mycket i helgen

Förlåt för jag inte har uppdaterat. Men har haft mycket att göra. I lördags var Isak, Olivia och Linnéa hemma hos mig så vi åt thaimat och sen gick Linnéa hem för hon skulle träffa Daniel. Så sen skulle vi kolla på film men när vu skulle göra d3t gör vi massor av tutor utanför mitt hus. Så då stog det 5 st kompisar utanför som sen kom in i mitt hus också så alla satt i min soffa och skulle kolla på skräckfilm men den var inte bra så vi satte på Hitta Nemo. Vid 11 åkte dem hem och vid halv 1 åkte Olivia och Isak hem.



Cirkusscott!

Var på cirkus idag! Inte så kul för det var bara massa dans och skit som inte var bra. Så då snackade jag med massa kompisar istället. Men när hästarna kom fram då blev det kul. Sen var det någon konstig grej där det var 4 hamsterhjul fast till människor i en ställning uppe i luften som såg ut som en timglas. Det var skitcoolt. Men det var popcornen och sockervadden som var det bästa! ;)
Gå in på cirkusscott på instagram om ni vill se video på dem där hjulen för det var sjukt bra! Här är en bild iallafall! :)

Plugg!

Jag och Amanda har bestämt att vi ska till biblioteket i Svedala en gång i veckan för att plugga som i filmer så idag var först gången för vi ska ha No prov på fredag så pluggade vi på det!
Jättedåligt och kort inlägg men har lite bråttom! 

RSS 2.0