jockeymupparna.blogg.se

~ Cornelia Hartsmar ~ My racing adventure! ~

Nyår!!

Nu sitter jag brevid Kajsa hennes lillebror spottade precis ut en plastbit i min hand som han försökt äta men han tyckte den smakade gammalt! ^^
Så nu ska vi välja film tills vi ska äta och sen ut och smälla små raketer sen då vid tolv tar vi dem stora tårtorna!



Ännu en lovdag!

Ja dem 2 första timmarna idag efter jag ätit frukost satte jag mig vid datorn och fortsatte på mitt Horse Life spel. Sen tvingade jag pappa att köra mig in till Myone för jag ska ha shaps till mina skor men den bruna färgen var inte samma och dem har inga fina på hööks och jag tycker inte om Horze så jag ska kolla på Megs någon dag också. Så ja sen körde vi till ica köpte lite grejer för vi har haft gäster nu på kvällen. Vi var på Ica Maxi i stan och där var full kaos där var minst tre kärringar som körde in i mig med sin vagn och personalen bara sprang runt och ja fy man kom ifmte fram någonstans om man inte så knuffa undan dem! ;)

Sen hem och ha tråkigt igen.! Men imorgon ska jag till Fame sen fixa mig till nyår! Aaa!! Det kommer va helt konstigt att skriva 2014 istället för 2013 :p


Internetet är slut!

Ja jag har kollat på PLL och Wildfire så mycket så nu har vi anbändt allt vårt internet denna månaden så igår kom drt upp en ruta att vi kunde fortsätta annda det men då fick vi betala en extra kostnad så jag har delat min mobil till min dator men det funkade inte på vår fasta dator så hela dagen idag har jag spelat spel! -.-
Först sims 3. Sen när jag tröttnat på det spelade jag något jättegammalt spel "djurpansionatet" men efter en stund blev det också tråkigt så nu har jag suttir i typ 4 timmar och spelat "Horse Life". Jag hoppas på en lite roligare måndag! :)



Slappardag!

Har inte gjort någonting idag. Jo jag har flyttat mig feån soffan till min säng och lite sånt sen duschade jag och åt. Jag skulle ha badat istället för då hade det tagit längre tid men vårt badkar läcker! :(

När mamma och pappa kom hem från stan så körde vi för att mata min kompis hamstrar för dem är i Norge och då passade vi på att spela lite biljard för dem har det i sitt vardagsrum! :)
Nu är mitt liv så roligt så jag sitter och tittar på Stig-Helmer till halv tolv! ^^


Åkte in till Hööks

Ja igår var vi inne i stan och skulle ha någon vinkeljärn eller nåt sånt så passade vi på att köra till Myone för dem hade mellandagsrea där men jag hittade ingen. Eller jo men dem ända sakerna jag hittade var inte på rea och om dem var det kostade dem typ 500 kr ändå! ^^

Så idag åkte jag buss in till Hööks för att köpa skor och en luva till mitt schabrak. Men det blev vinröda lindor till också! ;)
Jag passade på att byta lite färg och dånt för jag har haft svarta skor så länge så nu köpte jag mörkbruna dem är brunare i verkligheten än på bilden. Kag vill egentligen ha bruna stövlar men kan inte ha det för jag har för smala vadet så ska köpa shaps till! :)
Jag är ganska bra på att handla för det blev 627 och jag betalade 355 för hade presentkort på 272! :)





Tråkigt lov!

Har verkligen ingenting att göra detta lovet.

Idag var jag hos Fame och det kommer jag väl vara typ resten av lovet men såklart när det är dån fin rid vinter utan snö så man kan rida ordentligt jo då får hon först någon slags öroninflammation sen nu när ögat blivit bra så tappar hon en sko.. Så typiskt så jag kan ju inte rida. Men hon får en extra nogran borstning då och det tycker hon om. Om man gnuggar med massageborste eller gummiskrapa så står hon och halvsover eller om någon syår framför henne när man kliar henne så kliar hon tillbaka! ^^

När jag skulle hämta henne i hagen så kom pappa så han kunde hjälpa mig för fölis och Beppe stod i hagen och det var ju helt svart. Så när vi gick ner till hagen stod inte Fölis kvar i hagen utan ute på ängen framför... så jag tog Beppe så fick pappa ta Fame så skulle jag sätta in Beppe i en av dem små hagarna så fölis kunde följa efter så vi kunde sätta henne i en annan liten men det ville hon inte och inte Beppe heller så jag gick in med honom i sin box, pappa gick in med Fame i hennes box så var det bara fölis kvar. ;)
Först försökte jag bara gå och fånga henne och ropa ocj sånt men hon bara stod bara där och åt och varje gång vi kom för nära hoppade hon åt sidan..

Så till slut orkade jag inte med henne och hämtade en hink havre när jag skakade den kom hon direkt, jag behövde inte ta fast henne hon följde bara efter hinken! ^^

Julklappar!

Jag fick HV Polo ridstrumpor från Sofie dem passar bra till mina röda ridbyxor! :)
Sen fick jag en sån mobilhållare tandborste och presentkort från hööks på 200 kr från mormor. 
Fick även Toffifee och lite smycken av henne en klocka och ett par öronhänge! :)
 
 
Av Irene min faster fick jag en isadora mascara som jag inte har foto på men det var någon ny sort orkar inte titta vad den heter! ^^ Sen fick jag presentkort på 100 kr på Emporia och massa olika böcker.
Av mamma och pappa fick jag nog dem bästa presenterna för jag fick en VS body splash i Mango Temptation, en viktvojlock så jag slipper låna från andra, två par glasögon ett par mörka och ett par ljusa och sist nya tävlingsbyxor! Ja bly till viktvojlocken fick jag inte nu utan det ska vi fixa innan tävlingarna börjar. :)
 

God jul alla!!!

Nu är det jul kalle anka är slut och snart ska vi äta sen får vi öppna alla presenter eller ja efter vi ätit gröt också! :)


Nr. 19 "4.e juli#

(Har inte skrivit ågot inlägg om detta på den gamla bloggen men skriver nu för har bilder på det!)
 
Ja på Fjärde juli åkte vi till en liten by med massa konstiga små affärer ocg grejer. Det var stånd över allt där man kunde ta gratis lemon saft och hos vissa fick man till och med grattis tårta!
På kvällen köpte vi raketer och sen var det bara att smälla på!! Jag och Natalie dekorerade balonger medans dem köpte tårta! För dem som inte vet så är det USA´s nationaldag den fjärde juli! :D
 
 

Nr. 18 "Hästaffärer"

(Publicerad 2012-07-03)

Ja vi har nu varit och tittat på häst saker jag har såklart kollat på saker till Fame men eftersom dem mest rider western här så är alla sakerna till vår ridning dyra här förutom i en affär men där hade dem ju såklart bara storlek full jag behöver ponny eehhmm passar nog inte så bra då! :/ Men hittade en "filt" eller vad man ska kalla det det var ju inte riktigt en filt men iallafall det var zebra på den och den var skitfin men jag är rädd att sadlen ger skav för "filten" var inte hela vägen ner under sadlen vill liksom ha något unikt som man inte kan hitta i Sverige för annars är alla saker här i samma märken som hemma! Men vi var också i ett stall men såklart var där stängt på måndagar så man kunde inte rida bara kolla på hästarna för dem ville inte riskera att dem bet oss om vi klappade :( men vi ska kanske dit någon annan dag och se ifall vi kan rida där! :)

På bilden är vi på en resturang vi åt på jättegod mat. Man plockar maten själv när den är rå sen ger man den till kocken så han stecker det! Skitcoolt!

 
 

Nr. 17 "Hotell igen"

(Publicerad 2012-07-02)

Ja nu har vi varit på hotell igen först nr ett där vi åt frukust sen åkte vidare till nr två som var mycket mycket mycket större vi hade en jättebra utsikt för vi bodde på 32:a våningen och vårt fönster gick från golvet till taket så mamma vågade inte gå nära fönstret haha. Men iallafall det lukta bajs i alla gator och då menar jag det. När vi skulle gå hem från vår resturang på kvällen så var där massa folk på gatan utanför dom kastade halsband från en balkong och dem som vissade brösten fick ett och det var bara massa sådant skit överallt, ni kanske undrar var man ser sådanthär skit vi har varit New Orleans.

 
 

Nr. 16 "Hotell efter bad"

(Publicerad 2012-06-29 )

Japp nu ska vi till hotell igen men denna gången är vi borta i tre dagar vi åker först i fyra timmar och sen stannar vi på hotell sen åker vi vidare i två-tre timmarså kommer vi fram till nästa hotell där ska vi ha vår vanliga dag handla, handla och mer handla sen åker vi hem på söndagen! Men nu ska vi bada så ja vi ses om tre veckor. Vår usikt från hotellet.

 
 
 

Nr. 15 "Förlåt igen"

(Publicerad 2012-06-28)

Ja förlåt igen jag glömde säga att vi skulle till hotell och såklart funkade inte internetet där så kunde tyvär inte skriva men vi har iallafall gjort det vanliga varit och handlat och tittat på saker jag köpte en hat och ett par boots och igår så var vi på en fin resturang och när vi kom dit sa dem att vi kunde vänta i 45 min till en timme så när vi var på väg ut därifrån så fick vi ett bord det tog 3 min inte en timme! 
När vi ätit upp tog vi lite foton som kommer upp senare!
när vi fotade från en bro stog där ett fyllo som ville ha pengar av pappa men liksom han hade en låda mat brevid säg och en sig i munnen och var då full man undrar ju var han fick dem pengarna ifrån!

 

Nr. 14 "Varmt"

(Publicerad 2012-06-26)

Det är för varmt nu man dör av värme igår sa jag jag fryser här inne jag går ut det är inte ofta man gör det men nu var det så varmt så man sprang in i affärerna för att kylla ner sig! Pallar inte sådan här värme!! Hur är vädert i Sverige?

Bilder på vardagsrummet i huset.

 
 

Nr.13 "Blöt"

(Publicerad 2012-06-24)

Jag är blöt nu har vi badat och mina nya simglasögon är skitbra jag hittade massor av saker på botten tre saker sådana som sjunker och ett gummiband och två simglasögon det var inte mina då alltså det var ett par med dora på och ett par med spiderman på.
Men nu är jag jättehungrig ska äta luch nu.

Första bilden var mitt ovh Natalies sovrum och den andra bilden är på mamma och pappas sovrum i huset vi bodde i.

 
 

Nr. 12 "Hejsan Svejsan"

(Publicerad 2012-06-24),

Igår var vi hembjudna till någon svensk som bor här i kvarteret fast detvar ju andra folk också som inte prata svenska det var en tjej som frågade mig något så hörde jag inte vad hon sa så sa hon om det tillslut så fick jag säga att jag inte förstod för jag frågade vad hon sa hella tiden lite PINSAMT för sen pratade hon inte med mig på hella kvällen hehe!! Men iallafall så glömde jag skriva igår att vi körde förbi en skylt när vi var på väg till Dallas det var på motervägen eller det är motervägar överallt men på den vi körde på brevid den var där ett fängelse så var där en skylt där det stog såhär "Snälla ta inte upp liftare tack!" Man blir ju lite fundersam.

Men nu ska vi åka och bada fast det är för varmt att gå så vi kör dit, ja vi är väldigt latta. Mamma ska bara lära sig att köra den bilen som tur är ska vi inte såå långt!!

(Bilderna var för två år sen och jag har inget smink ser ut som ett mongo men de får va så)

 
 

Nr. 11 "Förlåt"

(Publicerad 2012-06-23)

Förlåt för jag inte skrev idag men det var för jag hade inte tid eftersom vi var påbadland från halv 12 till kl 4 och tre timmar hem sen när jag kom hem så funkade inte internet så inte så lyckat ni kanske tyckte att jag kunde hinna innan badet eftersom vi var där vid 12 men nej för vi åt frukust halv 10 och sen skulle vi handla simglasögon. Dagen innan så var vi och kollade på southfork i Dallas det var jättestort och varmt men ändå lite kul. Kommer bilder här på allt.

 
 

Nr. 10 "Hotellet"

(Publicerad 2012-06-21)

Är på hotellet nu det är skit kul kan lägga ut lite bilder vi ska bara sova här en natt :(
Det finns iallafall en pool om det inte skulle funnits det skulle vi dö av värme för det är 40 grader ute!
VARMT!!!!!

Den dörren till vänster är toa och en liten vask den i mitten är en gardrob och den till höger är badkar och en stor vask orkar inte ta foto i dem.

 
 

Nr. 9 "Dallas"

(Publicerad 2012-06-21)

Imorgon sticker vi till Dallas och då har vi inte dator med oss så kommer inte lägga ut så mycket då men gör det sen när vi kommer tillbaka till huset här där vi bor jag har ju glömt att säga att vi bor i hus så slipper man massa hotell. I Dallas ska vi till ett badland så ni kommer se massa bilder därifrån sen :)

 

Nr. 8 "Shopping som vanligt"

(Publicerad 2012-06-21)

Köpte en snygg två fingrasring och två par nya converse ja nu sticker vi till poolen som vanligt allktså en helt vanlig dag idag.
Jag glömde att skriva att vi var på stranden i måndes och då köpte jag halsband fotkedja och vi åt på en tikibar skitgott

 
 

Nr. 7 "Inget bad idag#

(Publicerad 2012-06-20)

ja det blev inget bad idag för det började åska och ösregnade så poolen var stängd men vi åkte till ett stort shoppingcenter och jag köpte lite grejer till 4 juli för då är det parad här i usa eftersom det är deras nationaldag och såklart lite andra smågrejer. 
nu ska vi äta snart vi ska grilla och när vi kom hem nu för någon minut sedan så hade en av hundarna i huset skititt diare bajs precis innanför dörren inte nice. :(

Dem hade jättesöta djur i en djuraffär vi gick in i för i USA kan man addoptera hundar i djuraffärer också.

 
 
 
 

Nr. 6 "Plan för idag"

(Publicerad 2012-06-19)

Ja vi har ingen plan vad vi ska göra idag men vi ska troligtvis gå till poolen och bada fast det spöregnade imorse asså jag trodde taket skulle blåsa av fast det gjorde det ju såklart inte ;)
här kommer alla bilderna som jag skulle lägga upp. Det är vår bil.

 
 
 

Nr. 5 "Affar"

(Publicerad 2012-06-18)

jag kan inte skriva A AO med prickar so jag far skriva lite konstigt men skit samma ja igar hade vi handlat jattemycket men nar vi skulle betala so gichk det inte for vi har ett svenskt kort men igentligen var det hon i kassan som gjorde fel for vi bytade kassa ovh da gick det haha. Just nu so passar jag en bebis han heter Benjamin och ar jattegullig. ;)
igar nar vi var po vag till affarerna so hade vi en jattebil efter oss. Jaja det ar bara lite jobbigt att passa Benjamin for han pratar lite svenska litre engelska och lite spanska so man vet inte nar han pratar dem olika spraken for han pratar ganska otydligt.

 

Nr. 4 "Poolen"

(Publicerad 2012-06-17)

Men iallafall vi var och badade i poolen som tillhör området och det var ett halft vattenland och skitvarmt i vattnet i love it!! 
Nu ska vi handla lite till och imorgon ska vi till ett riktigt vattenland.

 
 
 

Nr. 3 "Bad idag"

(Publicerad 2012-06-17)

Japp igår blev det inget badande för att det började åska men idag lovade mamma att vi skulle bada. Eftersom vi inte har varit vid den poolen innan så var vi där igår och tittade och dem hade spa och gym så himla nice!! :)


Nr. 2 Dagens Köp

(Publicerad 2012-06-16)

En del av dagens köp :)

 

Nr. 1 Texas

(Publicerad 2012-06-16)

Igår kom vi fram till Texas :D
Nu är kl. 04.55 här på morgonen och jag kan inte somna om det är sjukt.
Idag sen när alla har vaknat och vi har ätit frukust så ska vi bara handla massa saker och om vi hinner så ska vi bada fast det är bara jag min lilasystervoch kanske pappa för mamma är en gigantisk badkruka!!

(random bild)

 

 


Alla Gamla inlägg från min första blogg om Texas

Ja nu har jag bestämt att jag ska lägga in alla gamla inägg från min första blogg om Texas för jag saknar det sjukt mycket och ingen läser den andra bloggen för jag skriver aldrig där men jag hade alla bilder och inlägg kvar 
Så jag lägger in typ 5 inlägg med bilder från Texas varje dag! :)
 

Skolavslutning!

Skolavslutningen gick jättebra. Vi spelade en gång för åtterna och niorna sen en gång för sexer och sjuer.
Jag har höjt mig i minst 6 ämnen så jag slutade på 207,5 poäng, det är ändå helt OK. :)
Jag hade en svart klänning med spets från H&M den var lite för lång så jag veck upp den i midjan och satte ett bälte över sen lockade Emilia mitt hår i skolan! :)
På bilden längst ner är det en vanlig svart klänning och så såg min ut fast med späts runt.

skolavslutning!

Äntligen jullov!! Imorgon efter 11.00 slipper vi skolan i nån vecka! Fyfan vad det ska bli skönt bara göra vad man vill!
Jag kommet såklart åka runt till lite stall här och där! ^^
Så får kanske inte sova så mycket som alla andra ska göra utan måste upp samma tid som när kag ska till skolan fast nu får jag göra något som e kul och då e det kul att gå upp! ;)
Ha de bra! Godnatt! :*


Gymmet!

Gymade med Felicia och Emilia idag efter skolan. Men träningen gick inte lika bra som sist så när jag kom hem satte jag igång mammas gåband och powerwalkade i ca 20 minuter.

Sen un i duschen och nu ligger jag i soffan och tittar på en film som heter Coyote Ugly ganska bra men hoppade in när halva hade gått men skit i det! ;)
Imorgon har jag sovmorgon jag börjar kl 09.00 så det e rätt chill! :)


Amanda flätade mitt hår!

Ja Amanda gjorde fiskbensfläta på mig men den blev lite förstörd när jag cyklade hem! :(



Hoppning utan händer!

Hippade kombination med Danny utan händer idag och det började bra med ett hinder men när vi satte ditt det andra hindert så såg inte gan det och när han såg det så var det försent så han försökte smita bervid men där var en vägg så han sprang rakt in i hinderstödet och sen baxkade han hastigt så jag flög fram på halden och höll mig kvar en liten stund men sen kände jag att jag drog hobom i munnen så dp släppte jag och ranlade ner. Men det var tur att jag gått oå galippeb och lärt mig hålla kvar och ramla av annars hade jag inte landat så mjukt! ^^
Sen hoppaee jag igen och skäppte händerna på andra hindret men han bara sprang iväg så sen fick jag hålla i honom hela vägen! ;)
Annars gick det bra och min vante var väkdigt spännande så han drog los den från min hand och slängde runt den i boxen! :p



Svullet öga och en häst på rymmen!

Ja efter mamma och pappa varit i stan körde dem mig tull Fame. Jag kunde inte rida henne så myckey utan bara skritta för hennes öga är ganska svullet och det bara rinner från det. :(

Så när jag var klar uppe i dtallet och skulle hämta henne grån hagen såg jag Fölis, och såklart stod hon inte där hon skulle vara, nä flr hon var flera meter från hennes hage. Men sist jag och pappa fångade in henne blev dem arga för att vi tog lite hårdare i hebbe än vad dem brukade göra så dem sa inte äns tack.. Så jag struntade i henne. Bara hon inte störde mig så fick hon springa runt hur mycket hon ville.

När jag kom in med Fame i stallet stängde jag dörrarna så att Fölis inte skulle springa in där sen fixade jag det som jag skulle fixa! :)
Men varje gång jag skulle ta vatten eller hämta och lämna skottkärran så följde Fölis efter mig som en svans, så jag fattar inte riktigt hur dem inte kan fånga in henne? Hon kom lixim fram till mig frivilligt så jag fick putta bort henne. ^^

Men jaja inte mitt problem som sagt. Så jag gick en lite runda med Fame i fullmånen bland alla varulvar! ;)

När jag kom tillbaka höll dem på att ta un Fölis och Beppe, den andra hästen.
Jag fixade hennes öga den ringde jag pappa så han hämtade mig.
Tänk att om 1 månad har jag haft Famr i två år.. Det är helt sjukt hur snabbt tiden har gått.! :)

Jo vi kallar bara Fölis för Fölis hon heter någit annat men jag vet inte vad! ^^





Ensam kväll!

Ensam kväll med min syster åt sushi och julmust och nu tittar vi på vår tredje film med ^^



Knatte på fiedahl!

Red Fonzie idag han bråkade lite mer idag men blev bättre sen! :)

Julgranen klar!

Jag är bara den grymmaste som kan sätta upp en sånhär julgran asså! ^^
Jag fick lite hjälp av mamma men det räknas inte! ;)


Lucia på fredag den 13e

Imorgon är det lucia på fedag den 13e så har en känsla att något kommer hända typ dom att bågons hår börjar brinna eller liknande! ^^
Nä man ska inte skoja om sånt men akta er man vet aldrig....




Barbacka i den svenska ljusa vintern!

Natalie följde med mig till Fame idag. När jag kom dit fixade jag hennes mat medans Natalie borstade henne.
När jag var klar hjälpte jag Natalie för Fame var jättesmutsig. Vi fick inte bort all lera hur mycket vi än borstade så jag red barbacka istället! :)

Sen nördar jag ett nytt spel för jag klarar inte min bana på Candy Crush! :(
Det nya spelet heter Jelly splash. Ja det är typ sama som Candy Crush.. ;)



Väntar på Felicia

sitter ned Linnéa och väntar på Felicia när hon rider!


Ny mössa!

Ny mössa och bara älskar färgen! ;)
Du måste digga min mössa! :p





Bilder från Helsingborg!

Många bilder blev sudiga men så får deet va! :)
 

Vad vi gjorde i Helsingborg!

När vi kom dit gick vi och träffade alla som jobbade på horse1 sen var vi med i en liten tävling inom horse1 mankunde vinna någon kingsland kofta. Efter det gick vi in och kollade på framridningen till dressyren. När vi öppnade den dörren så blåste det ju in lite så var det någon som hade satt en pappersmugg på kanten så när vi öppnade dörren och den lilla vinden kom så blåste den ner på en av dem som red s hon blev skitsur så sa hon "amen nääääe!!!" skitsurt så pappa svarade henne "ja det var inte vi den blåste ner när vi öppnade hallå!" Lite irriderad tillbaka så hela tiden när hon red satt jag och kommenterade hur dålig hon var! ^^
Efter två som ridit dressyr höll vi på att somna så då gick vi in och fick vårt vip-band så vi fick lite grattis mat osv.
 
Efter vi ätit gick vi ner och kollade på hästarna ute i stallen och kollade runt lite tills clinicen började med Malin Baryard Johnsson och Peder Fredriksson. Dem berättade hur man skulle få en bra framridning till att hoppa en bana och sånt.
 
Efter det tog vi lite fika och väntade på att hoppningen skulle börja.
När den började satt vi längst fram på en väligt tom läktare så dem filmar inte oss så specielt men varje gång en häst rider förbi dem hinderna på den sidan ser man pappas bruna cowboy hat, min vita halsduk och Ntalies rosa rutiga jacka! ^^ 
 
Efter hoppningen var det prisutdelning där jag fick hjälpa till att hälla upp cider till alla ryttarna så jag stå med ryggen emot med en stor flaska i tv ser bra ut! :p
Men det var iallafall Nicole Holmén som vann och hennes syster Stephanie Holmén kom två med två sekundere efter! ;)
 
Bilderna kommer i nästa inlägg istället! :D

Pizza Hut!

Sitter och väntar på pizza på pizza hut sen ska vi hem till vår nya spis!


Bilder och info från Helsingborg kommer imorgpnp

Ha alla bilder och grejer kommer imorgon för nu är jag så jävla trött så jag vill bara sova! ;)

Helsingborg!

Snart sticker jag, Natalie, pappa och min faster till Helsingborg till horse1's sån swedish riders trofhy. Min faster jobbar på horse1 så vi får lite lyx! ;)
Hon har typ världens snyggaste jacka och kofta dem är från kingsland fast med horse1 märket på ryggen!

Sen fick pappa lite presenter från henne. Massor med bacon grejer! ^^



Bilder från vår framsida!


Snö!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar
det var väl roligt hurra!
 
Haha men idag på bilden så bara typ 5 minuter innan vi slutade så började snöa! OMG!
Alla börja skrika om att det snöar och såklart börjar alla kasta snöbollar! Wii!!
 

"Någon bra rubrik!"

Efter skolan så träffade jag Felicia utanför Netto för vi skulle gymma där på NFU. Det var först helt pinsamt för när jag och Amanda tränar är det ingen i källaren så man kan göra lite vad man vill men här är helt mycket folk och väldigt många från skolan.! ;) 
Men vi ska ändå fortsätta. Egentligen skulle Emilia och jag tror Linnéa och Victoria också skulle med men dem kunde inte. Men dem får följa med nästa gång för det var ändå kul. :)

Varning för storm!

"Skåne: Från torsdag eftermiddag, sydvästlig vind med mycket hårda vindbyar 21-24 m/s, i sydligaste delen risk för stormbyar 25 m/s. Torsdag kväll omslag till nordväst ökande till stormbyar på 25-29 m/s."
Källa:http://www.smhi.se/vadret/vadret-i-sverige/land/fiveDaysForecast.do?geonameid=2692969&redirect=false 
13-12-04 22:29
 
På torsdag ska det bli storm klass två varning ocg förtsätter in på freagen där det också ska börja snöa. Så på med vinterkläderna och välkommen till helvetet!

Present!

När jag kom till stallet hade Sofie lagt en present på mina borstar som tack för att jag hade henne medans Sofie var i Stockholm. Jag fick då ett paket som jag sparar till jul! ^^
Men det känns som ett par strumpor för det är mjukt sen lite så mellan hårt och sen liten bit mjuk ihen! ;)
Fick ett choklad också ju och det var jättegott!! :D
Men Fame var jättepig idag och när jag kom så hade hon blivit klippt!
I slutet av januari jar jag haft Fame i två år och det tackar jag Sofie jättemycket för.



Hatar folk!

Jag sitter och väntar på Emilia och Felicia för dem har spanska och innan hade jag spanska så på min spanska igår tog någon mina nycklar för jag glömde dem innan jag gick in i klassrummet. Så nu måste jag ha min extra nyckel och ingen har lämnat tillbaka mina nycklar till receptionen eller något sånt.! :( Jävla folk som inte bara kan lämna tillbaka något som inte e deras!!



Liten banna med Danny!

Det gick bra i början men när vi skulle hoppa fram lite så gick det sämre. båda två var nog inte så koncentrerade.. Men det gick lite bättre mot slutet. Hade nog inte så bra dag idag! ;)

Här är några bilder på Emelie på sitt första pass när hon red igen! Den bannan som är på bilden är inte samma som vi hoppade utan vi satte två stycken vid dem olika snett i genom med ganska kort väg från väggen och ett på långsidan som vi kunde höja lite! ;)

Lite dålig kvalite men tog det från en film på min telefon i ett ridhus! Hmm inte det bästa ljuset heller! ^^

 
 

Choklad med Emelie!

Jag har precis druckit varmchoklad och snart ska vi sticka till stallet för Emelie ska rida två pass! :)


Städa!!

Jag vaknade halv åtta i morse men orkade inte åka till stallet så jag gick upp och satte mig i soffan så jag kunde kolla på julkalendern när den började! ;) DEN SÖG!
Men iallafall. Efter julkalendern så tänkte jag julstäda på mitt rum. Det behövdes verkligen bakom soffa och säng! ^^
Så jag lyfte ut alla mina grejor från mitt rum utom soffa, säng och skrivbord, dem var lite för tunga!
Så började jag damsuga, när jag var klar med det moppade jag golvet där säng och soffa skulle stå för jag hade flyttat på dem. Medans det torkade dammade jag av allt inklusive alla lister i mitt rum! 
 
Nu när det hade torkat och jag kunde sätta tillbaka säng och soffa så moppade jag resten av golvet. Medans det torkade så dammade jag av alla grejor som jag hade tait ut från rummet för tt senbära tillbaka allt. Jag dammsugde både soffa och säng så jag plockade isär allting.. Jaa har man inget att göra så får man väl göra något!
 
Men när jag väntade på det andra golvet skulle torka så smsa faktiskt Emelie mig så jag skulle till henne efter jag var klar.
När ja kommit hem till henne typ en timme senare så fixade hon sig så vi sen kunde gå ut och fota. Ja som vanligt kan jag inte vara seriös när någon fotar mig men emelie blir alltid lika fin! När vi kom in igen så gjorde vi varm choklad och satte oss i soffan utanför hennes rum och fixade med bilderna och lite annat på datorn. 
 
När jag kom hem så åt vi något kött med potatisgratäng, svamp och svamsås. 
 
I HAVE A FUCKING TWIN!

RSS 2.0