jockeymupparna.blogg.se

~ Cornelia Hartsmar ~ My racing adventure! ~

Blev inget jägers idag!

Nopp idag hade jag tänkt åka in till jägers men mamma ringde dem som jag skulle till så gick det onte att komma idag så jag ska tid imorgon istället! :) Så idag har jag nästan bara legat på soffan hela dagen förutom dem sista tre timmarna nu då var jag med Emelie! som vanligt! ;) Så aa åt lite gott och sånt och bara tjocka mej men det behöver kag ju så.. ^^

Jag överlevde!!

Ja vi överlevde tältet sov inte jätte mycket kan man säga men lite iallafall och det e huvudsaken! ^^ Fast såklart skulle det börja spöregna aå då vaknade vi igen ;) Och ja min kväll/natt humor kom som vanligt när vi skypade med någon det var väldigt kul höhö ne men nu har jag pisstråkigt och ont i huvudet som f*n haha som om jag aldrig har sagt det... Men aa en sak har jag att säga! Jag pallar inte med onödiga kommentarer om ni imte tycker om mig sluta då läsa det jag skriver era puckon! ^^ Puss och godnatt! ;)
(lyssnade på musik så kom hon fram på datorn!) hahahahahaha
ögonbrynen "I'm loving it"


GODIIIIIIS!!!!!!!!! (om ni inte visste det)

Bada hos Emelie!

Halloj badade hos Emelie idag igen men idag var det en till tjej med och sen kom två killar så alla badade sen nu ligger jag Emelie och Madde i ett tält och försöker att inte tänka på alla folk och bilar som kanske kidnappar oss! ^^


Shopping och bada!

Idag följde jag med mamma in till stan för att lämna Natalie på kalas på busfabriken och då passade vi på att köpa lite bebisgrejer till våra kompisar i Texas som precis har fått en liten pojke! :) Efter det så gick vi vidare till en annan affär och en till och en till tills vi varit i alla affärer runt hela jägers. Själv köpte jag tre linnen, ett vanligt vitt och ett vanligt svart. Jag köpte också ett krämvitt med svarta ränder på ja det är svårt att förklara men jag kan ta bild på det imorgon för nu ska kag sova!
Men innan jag somnar ska jag skriva resten.. Jo när kalaset äntligen var slut så vi kunde köra hem så var vi såklart tvungna att köra in till Ica först.. Men sen när vi kom hem så blev det ännu roligare för då storstädade jag mitt rum för vi skulle ha gäster och för att det var jävligt smutsigt! ^^ När man städar så blir man ju väldigt varm speciellt när det redan är varmt ute så då var det rakt ner i poolen som gällde! Tills Natalies kompisar kom och kaosa hela poolen då stack jag till min kusin istället. Hon har nergrävd pool så det var mycket roligare att bada i! ;)
Så ja efter vi badat så cyköade jag hem för att äta och säga hej till gästerna. Efter jag ätit cyklade jag tillbaka till Emelie då som hon heter. När jag kom fram fick jag ett meddelande från en tjej som går på min gamla skola, om jag ville komma till deras galoppstall på jägersro pch typ hjälpa till eller nåt sånt. Ni kan inte fatta hur glaf jag blev!! Alltid när jag e hos Emelie händer såna bra saker!! :) men sen stack vi till lekplatsen men ingen ville träffa oss så gick hem ihen och tog ett kvällsdopp vid typ 10. Det är mycket roligare då för man kan tända lamporna i poolen och då bli det så coolt ljus. Ja låter lite töntigten det är roligare! ;) Sen cyklade jag hem och nu ligher jag i min säng och skriver om denna texten för andra gången för den försvann första gången såklart! ^^ Men ja det är min dag detta hoppas ni har haft det lika bra så ses vi väl här snart igen hoppas jag! ^^ Godnatt gottfolk!

Kommentar jag fick om gratis ridläger!

Hej! 

Vi är två tjejer på 14 år som fått stöd med 20.000 kr av La Source, Leader Ystad-Österlenregionen för att anordna ett hästläger. Vi söker deltagare som bor i kommunerna Ystad, Sjöbo, Simrishamn och Tommelilla samt i åldern mellan 13-16. De som anmäler sig ska ha rid och hästvana. På lägret kommer vi bland annat prova på olika hästsporter. Lägret är gratis för dig som deltar! 

Kolla gärna in våran Facebook-sida "Sydryttarnas hästläger" för mer information. 

Hälsningar Sarah & Emilia.
 
Det fick jag som kommentar så tänkte att jag kunde vara lite snäll att dela ut det så det kommer lite folk själv är jag intresserad men bor ju inte i någon av kommunerna men hoppas det går att lösa iallafall! :) 
Och ja kolla in deras Facebook sida 
https://www.facebook.com/pages/Sydryttarnas-H%C3%A4stl%C3%A4ger/204049859753715?fref=ts 
där har ni den och deras mail för anmälan och frågor så står det på Facebook!

Hiss och diss!

Ja nu e det såhär att jag har jävligt tråkigt så kör lite sån.här hiss diss grej! ;)
Då kör vi..
Hiss till Hööks för deras grejer är sjukt snygga men också för att dem håller t.ex. muna ridskor gick sönder efter dem blivit försmå för att jag pressa i mina fötter! ;) likadant med mina tygchaps har jag haft sen jag börja rida och för ett år sen gick dragkejdan sönder för dem blivit försmå så dem höll i ca 4 år och då har jag ändå använt dem minst tre gånger i veckan. Och ja ridbyxor och annat likadant.
Och dissen går till Horze för jag köpte ett par skor därifrån för ett år sen och redan efter två månader var det hål rakt igenom likadant med mina ridbyxor mamma köpte andra gången jag skulle rida gick karborren upp så mormor fick sy på den igen ;) plus att det står Horze eller ett Z på alla deras grejer och dem är inte lika snygga! :)

Kira på galopp!

Jaa! Sist jag var på jägersro så träffade jag en tjej eller kvinna eller vad man ska säga som var med och tävlade träningstävling med sin d-ponny Arab och när det då var prisutdelning så frågade hon mig ifall jag hade kunnat tänka mig att testa rida hennes arab i ett riktigt lopp! :) Så glad jag blev när hon frågade så.. Nu den 7.e Augusti ska jag vara med och tävla på henne och ska bli jätteskojigt! :) Hon är ju arab som sagt och d-ponny då ja hon är inte så gammal vet inte exakt hur gammal men blev väl inriden för nåra månader sen så hon är inte jättegammal precis! ;)
Gjorde en liten snabb bild på henne! :)
Kom gärna och titta det är väldigt kul att både rida och titta på så vem vet du kanske blir sugen! ;)
 
 
 

Liseberg!

Blir nog inga bilder på oss på liseberg men ni kan ju få se vad vi åkte! ;) Först så gick jag och Linnéa till sporthallen för det var där bussen skulle hämta oss och där mötte vi Olivia och Alicia när vi hoppat på bussen och kört i ca 1.5 timme så stannade vi på McDonalds för att äta och ta lite paus ni fattar! ;) Sen körde vi vidare och då såklart blev vi stoppade av polisen för just då skulle dem ha sån tunglast grej så dem kollade alla tunga fordom så blev vi fast där i 20 min ca sen hade vi ungefär 1,5 timme kvar att köra.
När vi väl var frame så fick vi vars en biljett vars ett åkband och vars en matbiljett. När vi fixat allt var det bara att börja åka :) Vi började med Liseberg banan sen gick vi till nån annan kommer inte ihåg orningen men det var assvarmt och jättelång kö!!
Så vi åkte:
Liseberg banan x1
Balder x2
Kanonen x1
Flomrider x2 (stavning)
Uppskutet x1
Någon annan vatten karusell x1
Lilla fritt fall! ;) x1
Spegel hus grej x1
Radio bilarna x1
Tror det var alla vi åkte inte jättemånga för det var så lång kö men det var kul ändå :) Vid ca 5 tiden så åt vi mat, kebab blev det.. :)
När vi åkt klart så gick vi in i shoppen så köpte Linnéa och Olivia kanin öron men jag och alicia spelade såna olika grejor istället och jag var ett nummer ifrån att få en jätte,jätte,jätte stor häst men såklart så studsar den tillbaka till tvåan och mitt nummer var TRE då blev jag lite sur men jag vann en liten ful panda och en stor flaska med ett gulligt liten grishuvud på som lock! ;) Ja om ni inte fattar kan jag ta bild på det men orkar inte nu! XD Pallar nog inte lägga in bilder på det vi åkte heller men jag tror ni fattar! ;)

Nu kommer bilderna på det jag köpt!

Här kommer bilderna ja och lite senare skriver jag om Liseberg men Linnea måste skicka bilder till mig innan jag kan skriva så ni får allt på en gång! ;)
 Såhär bra kamera har jag på min! XD
 

Bilderna på kläder

Ja bilder på kläder och annat kommer i övermorgon för imorgon ska jag till liseberg med bästa linnea och bästa olivia! :) Vet inte fler som ska med som jag känner så sorry om jag inte skrivit er! ;) Men jaja vi ses!

Halloj här kommer kingen på att surfa utan vågor!!

Jadå som rubriken lyder kin på att surfa asså!! 
Fast utan våger och inte i saltvatten precis men nästan samma sak haha! ;) Men jag kunde stå upp illfall ramlade bara när jag skulle försöka hoppa upp från knä till att stå upp klarade det en gång sen ramlade jag i direkt. Det härliga var att det var 16 grader i vattnet så man ville bara stå där och INTE rammla i men då kommer pappa och hans kompis Johan, gör bomben ner i vattnet samtidigt.. då kunde jag inte stå kvar längre! ;) Här kommer bilder!
 

Älgsaffari!

Haha låtter säkert roligt men ja det gjorde vi faktiskt vi åkte till en gård någonstans här ca 20 min från min fasters hus. Först fick vi sätta oss på en stor vagn bakom en traktor så körde han in ossi älghagen så tog han en stor hink mat gick han runt vagnen med hinken så följde älgarna efter så man fick fota och klappa den sen körde vi bort till en liten dam där dem driker och ibland när det är varmt så hopar dem i och badar! Den badade tyvärr inte idag när vi var där men dem drak och det såg roligt ut! ;) Efter vi varit där en liten stund så körde han vidare med oss till dem nyfödda kalvarna det var en kavl som var född nu i juni och en i maj sen var det en trejde men den var i skogen med sin mamma så den kom inte fram! ;) när vi var klara där så körde vi hem igen vi var ute och klappa älgar alltsp i en timme och fick massor av fina bilder! Det var en stor älg som stälde sig framför oss hela tiden och nästan posserade så fick som sagt massor fina bilder! :D Så här kommer lite av bilderna om det är någon som vill se mera så får ni kommentera så lägger jag ut fler!
Och ja innan bilderna kommer så är det en sak till. Efter vi varit hos älgarna så körde vi till karlssons där vi hittade en jättesnygg cykel till mig men såklart så glömde vi cykelstället så vi kan inte köpa den och såklart är det halvapriset men jaja!
Jag klappar älgen! :D
Här är en rolig bild lite smått felstavad haha
 
 

Enköping hos faster!

Jadå igår kom vi till enköping där min faster bor. Men innan vi kom hit så var vi inne i centrum i Stockholm där vi träffade en kompis till mamma & pappa och jag gick in och ut i alla affärer eller iallafall i dem som inte finns hemma i malmö! ;) Fast jag var ju tvungen att gå in på Hööks, Bik Bok och Hollister. På Bik Bok köpte jag ett linne där sidorna är öppna. Jag ska lägga in bilder när jag kommer hem tänkte jag för nu har jag ju ingen telefon så får inte så bra bilder med min Iphone 100 XD. Men aja på hollister köpte jag en vit t-shirt med rosa kanter på ärmarna och nere och uppe i halsen ja även där kommer bild fast den är lite bred i axlarna så glider ner men ja det gör väl inte så mycket! ;) Jag köpte ett armband kommer inte ihåg vad affären hette men det är en sorts flätning och fram sitter en liten mustasch! Kommer bild på det med. Ja mer köpte jag nog inte för ska ju spara lite pengar nu när vi är här så jag kan köpa lite mer grejor! ;)  
Ja mer gjorde vi nog inte igår. så det var allt nu får ni läsa nästa inlägg om vad vi gjorde idag för idag åkte vi till älgsaffari! :) 

Allt om gröna lund!

Först så körde vi bil i ca. 10 min sen stanade vi på mc donalds sämsta mcdonalds jag har varit på i hela mitt liv! Efter vi ätit gick vi ner i hamnen för att åka en liten båt som går direkt till gröna lund. När vi kommit fram så fick vi förtur i kön för vi hase köpt biljetter på internet så vi kunde gå före alla i kön och bara få vår åkband! :)
första karusellen vi gick till var lustiga huset eller ja det är ju inte någon karusell direkt men ja det gick vi in i först. 
Sen gick vi till gungorna och det var inte alls kul men den åkte jag för att min syster ville så ja..
Efter den så gick vi vidare till till Twister det är en trä-berg-o-dalbana, när man stog och väntade i kön och kollade på när andra åkte den så såg backarna lagom branta men sen så fick jag och Natalie (min syster) Åka först varje gång och då var dem inte lagom längre utan det var ett stup rakt ner men vi överlevde båda gångerna och vi fick sita först båda gångerna också! ;)
Efter twister så gick vi till flygande matan den var sådär för det satt en väldigt överviktig tjej brevid oss så spärren som mn tog ner stanade typ 10 ca högre än vad vi skulle haft den så vi flög upp och ner i sättet hela tiden och det var inte så kul.. Efter det sprang vi till Vilda musen en vanlig berg-o-dalbana den är grym men man fick typ stå i 20-30 min kö och sen åkte man karusellen i typ 1-2 min skitkul! Men jaja vi gick vidare till kvasten det är också en berg-o-dalbana men istället för att sita i ett tåg så hängde man ner i ett tåg den var näst bäst av alla berg-o-dalbanorna sen gick vi vidare och tog en liten paus så jag och pappa köpte glass, Natalie köpte sockervadd och mamma köpte varma chips någonting jag vet inte vad det heter men dem är goda iallafall! sen gick vi vidare till en sista berg-o-dalbana och den var grym den heter Jetline! Skit rolig fast Natalie fick inte åka den men andra gången jag skulle åka den så tog jag med Natalie och då fick hon åka den iallafall.. Så jag åkte den tre gånger och dem andra berg-o-dalbanorna åkte vi två gånger. När man satt i Jetline så stog det en liten skylt framför sig där det stog såhär "Du åker 30 m upp i luften, skuts iväg i 90km /h och susar ner genom en 70° kurva det var modigt Trevlig åktur!" När man läste det blev man lite smått pirrig men när man väl åkt den så var det typ igenting  ;) men den var ändå störst och bäst Efter det så åkte vi radio bilarna men det är inget spänande att berätta om dem så i orning. Ja juste vi vann 2kg choklad också! :D
1. Jetline
2. Kvasten
3. Vilda musen
4. Twister
5. Radio bilarna
6. Flygandemattan
7. Gungerna

Bilder på båda dagarna!

Först bilder på slottet och på min mat jag åt på en jättegod thai restaurang när vi kom fram igår!
Nu kommer bilderna från tivolit jag får skriva mer om det imorgon för nu ska jag sova!
 

Gröna lund här kommer vi!!

JADÅ!! Har precis ätit frukust och kläderna sitter på nu väntar vi bara på att min sega mamma ka plata sitt hår.. 
Sen bär det av till gröna lund!
Juste glömde skriva i förra inlägget att vi tog en mat paus på väg upp och då gick vi till ett stort gammalt slott vi tog massor av bilder säg till om ni vill se dem för då kommer dem ikväll! :)
SES SEN NU SKA JAG ÅKA KARUSELLER!! 

Försvann!

Igår i bilen på väg mot Stockholm så satt jag och skrev ett inlägg men precis när jag var klar så la min dator av och då orkade jag inte skriva om det men iallafall så är vi framme och jag sover nog i den skönaste sägen här.

Cykla, cykla, cykla

 

Happ happ har cyklat fram och tillbaka till min kusin och hem nu 7 gånger och kommer bli en gång till för jag måste ju komma hem!
Nu tar jag roliga ego pics!

 
 
 
 

Mormor!

Jadå min mormor har flyttat till lägenhet nu så idag ska vi åka och titta på den och ta en liten fika vi ska faktiskt stick nu direkt men jag måste ju skriva först! ;) Sen någon gång ska vi hjälpa henne med alla möblerna också för hon bor inte i lägenheten än ja det e lite komplicerat.. 
Random bild men inläggen blir så tråkiga utan bilder! ;)
 

Falsterbo idag!

Det började bra idag med att vi hade en biljett över och så hittade vi min gamla galopptränare så vi gav henne biljetten sen var det bara att gå raka vägen in! :)
Såklart så glömde jag alla mina pengar hemma och ingen tog kort så mamma kunde inte betala annars hade hon betalat så hade jag gett henne pengar sen när vi kom hem men nädå så jag fick inget av det jag ville ha för vi behövde dem ända pengarna hon hade till mat.. Vi hade inga biljetter till själva showen heller men det gjorde inget för det var typ det ända vi görde i göteborg så ja skiter typ i det.. ^^ Men när vi ätit gick vi vidare till familje hörnan eller vad det hette och där köpte vi vars en sån godis grej den var typ en 50 cm lång och jättegod! Efter vi ätit dem så hittade jag och min syster en minipool med massor av hamsterbollar i liknade det som. Ni har säkert sätt sånaa och nu har jag varit i en också haha skitkul var det. Först fick man sätta sig på knä så blåste dem upp den med en sån stor maskin sen puttade han i en i vattnet. Här kommer bilder!
 
 
 

Bild boomb på mig och fame från i onsdags!

 
 
 
 

Spindel i sängen!

Igår när jag skulle sova så drog jag upp täcket och vad tror ni kommer krypande... jo en spindel. Visst den var inte stor men det är äckligt ändå.. Så mama fick rysta allt och sen kunde jag gå och lägga mig! ;)
För vi hade gäster igår så när en av dem gick på toa så sa hon att det var en spindel i badkaret så det var antaglige den som hade kryppit upp i min säng! :(

Falsterbo

Imorgon sticker vi till Falsterbo för att titta på lite fina hästar! :) Någon på mammas jobb hade biljetter som hon inte skulle använda så vi fick dem! :) så lite av pengarna går nog dit istället för i Stockholm! ^^

Loppis!

Yes sorry att jag inte har några bilder men har ingen telefon och ingen kamera så kan inte ta några bilder tyvärr. Men iallafall så var jag, mamma och min syster på en loppis idag och sålde alla våra gamla leksaker och kläder fast hälften av kläderna blev inte sålda så dem la vi i en konteiner till såna fattiga barn. Men alla leksaker blev sålda. Det kom en familj som köpte leksaker hos oss för 270 kr och alla saker kostade från 20-70 kr så tänk er då hur mycket dem köpte! ^^ Sen köpte min syster ett nitendo spel för 40 kr, och det är biligt för pridset på det i en affär är 299 kr så vi fick det ganska billigt hih! :) När vi var på väg hem sen så körde vi in om Ica för att köpa middag till ikväll och jag passade på att växla in alla våra mynt och gissa vad vi hade i bara mynt! Jo 250 kr plus massor av sedlar så sammalagt fick vi 800 kr och det är ju helt OK så nu har jag ca 890 kr att handla för i Stockholm! :D
 

Stockholm!

På tisdag sticker jag och min familj till Stockholm. Min faster bor lixom där så vi ska hälsa på sen har vi lånat vår kompis lägenhet som vi ska bo i. Så det var skitbra att jag fick så mycket pengar från firmafesten så jag kan handla massor av kläder! ;)
Dagen efter vi kommer hem från Stockholm så ska jag till liseberg med mina kompisar för vi har anmält oss till fältgruppen så vi ska åka dit alla tillsammans! :) ska bli asskul förutom att jag är typ 10 cm kortare än alla mina kompisar så jag kommer inte kunna åka allt det dem vill kanske men aja!

Nina!

Just nu e Nina och hämtar sitt Nitendo så ska vi nörda lite! ;) Ni får tycka vad ni vill men i tycker det e kul så who cares!
se ya!
 

Efter stallet kommer stallet!

Ja efter jag och Anny ridit dem 3 hästarna fick hon se Svedala lite snabbt på väg hem till mig. Vi blev körda hem till mig åt lunch och sen körde pappa oss till nästa stall alltså Fame! :) Vi tog en lång skrittruna men en liten galopp. För vi ville se hur långt det var från mitt stall till hennes stall och et tog typ bara en kvart att skritta hela vägen dit så om man travar lite så går det snabbt att komma till varandra så nu har vi bestämt att vi ska rida tillsammans ibland det blir perfekt så slipper man rid själv för det är så tråkigt! ;)
Inte den finaste bilden men den får dugga!
 

Anny i stallet med tre hästar!

Ja idag mötte jag Anny när hon kom med bussen på torget sen blev vi hämtade av hästarnas ägare så körde vi till stallet. När vi var framme visade dem mig alla hästarna och sen tog vi in dem jag började med att rida en av dem små shettisarna bara skritta litte och två varv i trav sen fick jag hoppa av så det inte skulle bli för jobbigt för honom. Då fick jag få rida ponnyn som Anny red. Hon håller på att rida in den hon heter Lotta. Efter jag ridit henne lite så gick vi in med båda pållarna. Sen var det dags att hämta sista hästen den var lite störe för detta var en D-ponny Lotta var en söt liten B-ponny. När vi red D-ponnyn (kommer inte ihåg allas namn) så iallafall jag fick ridaförst och han hade nog den härligaste traven jag ridit. Sen fick jag testa lite galopp och det gick undan! ;) Sen bytade vi så Anny fick rida och då satte vi up ett liten mini kryss men han blev rädd för något så Anny ramlade av så å hoppade hon upp och hoppade krysset nån gång till sen fick jag prova och det gick jättebra tills sista gången då stack han iväg men jag fick stopp på honom! ;)
D-ponnyn vi red!
Världens sötaste hund!
D.ponnyn igen!
Världens sötaste Lotta!
Lotta igen!
Lotta en gång till! ;)
En jättegullig frieser och d-ponnyn!
Friesern!
Alla shettisarna plus mitt finger haha!
Shettisen jag red!
Freiser plus Anny!
 

Träffa Anny! :)

Imorgon ska kag rida en liten pålle som jag inte vet någonting om men jag får träffa Anny (tjejen från våra galopp lektioner) och det vill jag gärna så ja ska typ gå till torget nere i byn kl.9 ca så ska vi bli hämtade där och åka till den där hästen sen hem igen men ska bli kul! :)Random bild på äggröra som jag gjorde imorse! ;)

Tarlala

har inget att göra och ingen är hemma och jag dör av ensamhet! Blä här kommer lite bilder på min pålle!


Falsterbo strand!

Ja igår sov jag ju hos Nina som ni läste, för att jag skulle med henne till Falsterbo idag vi skulle till stranden så jag packade ner två olika solkräm en från USA som man sprayar på direkt och tåler vatten vet inte hur stark den var men sen tog kag med en 55a och det var tur annars hade jag nog inte kunnat röra mig så jävla ont det gör för där jag redan har bränt mig där brände jag mig änu mer nu såklart så nu sitter jag här och försöker tänka på nåt annat! ^^ Men jaja vi var alltså på stranden hela dagen och det var runt 19º men vi dök från flotten iallafall! ;)
sen runt 4 började vi packa ihop pch gick mot Ninas mormor och morfars stuga, så byte vi om där och sen stack vi hem igen och direkt ner i poolen! :) fast det var liye skönare för det var 28º!

Tack så jättemycket!

Tack så himla jättemycket!!! Jag älskar att ni vill att jag ska fortsätta skriva! Och hoppas då även att ni fortsätter läsa! :)
Ehm ja tack igen och ja jag skriver om min dag på strandrn sen för nu ska jag titta på film! :) se ya!

Sova hos Nina!

Idag har jag bara varit hemma och bränt mig. Jag brukar aldrig få färg så jag tänkte ju inte på det så jag låg där och typ halvsov i en timme och då blev jag skitglad för jag hade blivit brun trodde jag.. egentligen blev jag jätteröd! så nu svider det över hela min kropp. Sen vid typ 5 stack jag till Nina för att bada fast det hade jag redan gjort hemma två gånger men ja vem säger nej till ett dopp i poolen? ;) Efter vi badat bestämde vi att jag skulle följa med henne tiöl Falsterbo så nu ligger jag här i en säng brevid henne och ska sova men såklart kommer natthumorn! ^^



Jävla skit!

Ja det är ju verkligen kul att blogga när man knappt har några som läser haha skit kul! Sen Matilda stack så rasar det bara så det skulle ju vara Matilda som tog denna bloggen istället för det var väl hennes inlägg ni läste och följde!? så jag sitter och funderar just nu på om jag ska stänga denna för ett tagg och sen komma igång igen när jag känner för det för jag menar här sitter jag och tar massa tid och skriver om allt jag har gjort och sen är det ändå ingen som läser och bryr sig längre så ja ni väljer själva ni får kommentera!
1. Vill ni ha Matildas inlägg igen?
2. Ska jag fortsätta skriva?
3. Ska jag pausa?
 
Om det inte kommer några kommentarer alls så antar jag att jag ska stänga hela skiten för alltid!

Här kommer bilderna från idag


4th of July

Today it´s the 4th of July, Independence Day. Celebrated in the U.S.A in memory of the signing of the Declaration of Independence after the war against the British, in 1776. 
 
I celebrated today with my friend Julia at her grandparents' farm. Real country life, y'all!
 
I don't have any pictures cause my phone was inside. Sorry, but Julia took many pictures and she will send them to me. I will post some when I get them...! 
 
 
 

Julia på firmafest!

Ja ifag följde jag och julia med hennes pappa till jobbet för dem skulle ha lite fest som vi skulle hjälpa till på. Det var faktiskt ganska kul utom att jag var tvungen att gå upp kl. 6! för dem skulle hämra mig halv sju för vi skulle vara där 7 i början satt vi bara och chilade och sen började alvaret! ^^Nej men ja sen var det fest och vi fick gå runt och plocka allas talrikar när dem var klara med maten ganska kul för man fick snå skämy från en gubbe hit och dit när man kom och frågade om dem var klara! ^^ Sen var det paus få övade jag och Julia på piano hon har lärt mig tre nya stycken! coolt vaa!? Sen "tvingade" dem oss att åka med en gubbe som jobbade där (som vi inte kände så var lite läskigt) ;) för vi skulle lämna grejor till någon annan gubbe! Ja det var väldigt många gubbar där! ^^ men sen när vi kommit tillbaka så hade nästa gäng redan börjat komma då var det andra festen så det var bara att börja köra igång! ;) Sen blev det väldigt mycket att göra och vid 5 åkte vi hem då orkade vi inte vara där mer! ;) När vi kommit hem så spelade vi spel till kl. halv 12 så ja det var min dag det! Juste vi fick jättefula tröjor som vi skulle ha på oss så dem såg att vi hjälpte till där!


Tråkigt. Tråkigt och mer tråkigt!

Ja igår gjorde absolut ingenting och idag gör jag absolut ingenting! kul liv man har! ;) Eller ja igår målade jag gula bräder för vi ska bygga nytt staket och då doppade jag såklart håret i färgen så klumpig som jag e! Jag har duschat nu med två gånger schampo och två gånger med balsam men har fortfarande färg kvar i håret hur lyckas man! ^^ Men jaja nu om en liten stund så kommer det en liten tjej och hennen pappa för att köpa bellas gamla bur. Om jag ska ha ny hamster så ska vi köpa nya grejor som e lite snyggare och fräschare! :) Men ja någon som jag känner som vill träffas så har ni mitt nummer eller kika! :)
och såkkart har jag inga bilder för min telefon e sönder eller mikrofonen i den e sönder så ska lämna in den på lagning och då mpste man ta bort alla foton så dem ligger såklart på datorn!


RSS 2.0